City Instal International - Montaj si service instalatii termice, sanitare, electrice, Bucuresti

De ce sa alegi City Instal Inetrnational?

Proiectare

Solutiile oferite depind de nevoile fiecarui client, proiectarea este un prim pas in stabilirea parametrilor optimi si a punerii in aplicare a planului propriu-zis.Scrie-ne pe adresa de mail, completeaza formularul de pe site, sau suna-ne si hai sa vedem ce putem face impreuna!

 Executie

Fiind atenti la nevoile tale si fiind adeptii lucrului bine-facut, experienta in domeniu ne recomanda ca fiind cei mai potriviti pentru a executa serviciile prezentate in portofoliul nostru.Contacteaza-ne pentru a programa o intalnire!Garantam calitatea si curatenia in lucru.Mii de clienti multumiti!

 Service

Suntem aici pentru tine, pregatiti sa rezolvam orice defectiune la: aerul conditionat, instalatiile termice, instalatiile sanitare, instalatiile electrice si ventilatie sau cladiri.Pregatirea continua ne califica pentru a-ti oferii solutii de 10.Pentru noi nu exista lacunele in domeniu!Impreuna, pentru colaborari de durata!

 24/7 Support

Nici o defectiune nu este de nerezolvat pentru noi, nici un proiect nu este mai putin important ca altul.Orice problema ai intampina, suntem aici pentru solutii de durata, bucura-te de ceea ce conteaza pentru tine!Contacteaza-ne pentru a programa o intalnire cu noi!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314257680
Sos. Dudesti - Pantelimon, Nr.42, Sector 3, (incinta Rams Business Park), Bucuresti
Distribuie