Clean Air Fresh - Montare si service aparate aer conditionat Bucuresti

Reparatii aparate aer conditionat

AVERTIZARE!Nu incercati sa reparati sau sa mutati singuri unitatea de aer conditionat. Aceste instalari sunt asigurate de personal autorizat pentru a evita şocul electric sau incendiul.Nu varsati orice fel de lichid în unitate. Dacă este cazul, scoateţi din priză sau opriţi întrerupătorul principal al unitatii si contactaţi o firma specializata in domeniu.

 

Daca intampinati probleme cu aparatul Dumneavoastra de aer conditionat,  echipele noastre  de tehnicieni va stau la dispozitie pentru a va ajuta. S.C. CLEAN AIR FRESH asigura service pentru o gama variata de sisteme de climatizare de tip comercial sau rezidential, multisplit, sisteme VRV. Pentru ca ne pasa de confortul Dumneavoastra si pentru ca dorim sa aveti incredere in noi, va rugam sa apelati la firma noastra, iar noi incercam sa gasim solutiile cele mai bune pentru fiecare client. Firma noastra asigura service pentru aparate de aer conditionat: Daikin, Gree, LG, Nordstar, Sharp, Panasonic, Samsung, Midea, Daewoo, Aux, Hyundai, Aircool, Americool,  Alizze, Fujitsu, Osaka, Yamato, Tadiran, Ecoclima, WhiteWestinghouse, etc.

 

Aparatul de aer conditionat a aparut ca o necesitate pentru asigurarea unui confort termic optim pe perioada verii in spatii inchise. Pentru cei care nu stiu, aerul conditionat a fost folosit pentru prima data in Egipt. In acea vreme, racirea camerei era realizata cu ajutorul unui sistem de apeducte instalate in peretii camerei. Prin aceste apeducte circula apa rece si astfel se racea temperatura peretului, inclusiv temperatura din interiorul camerei. In vremurile noastre, din cauza incalzirii globale, aparatul de aer conditionat este folosit de majoritatea oamenilor, devenind astfel o necesitate.

 

Cum alegem corect un aparat de aer conditionat ? In primul rand, ca si prim criteriu, este cati BTU (British Thermal Units) are un aparat de aer conditionat. Pentru o camera de dimensiuni mai mari, aparatul trebuie sa aiba cat mai multi BTU. Un alt criteriu esential este clasa energetica a aparatului. Pentru a avea costuri reduse la energia electrica, este bine ca aparatul sa faca parte din clasa A de consum. Cu toate ca aparatele din aceasta clasa sunt mai scumpe, trebuie sa luam in calcul costurile pe care le amortizam in timp la energia electrica.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...