Climalux - Service instalatii de aer conditionat Non Stop, Bucuresti

Consultanta si proiectare

CONSULTANTA TEHNICA SI PROIECTAREA SISTEMELOR HVAC este oferita cu profesionalism de catre specialistii CLIMALUX, solutia rezultata fiind perfect adaptata cerintelor clientului si integrata in specificul si destinatia spatiului sau imobilului.

  Solutiile tehnice sunt corelate cu cele comerciale. Consultantul dvs. tehnic oferind variantele optime prin care va puteti incadra in costurile planificate ale investitiei.  Activitatea de proiectare este completata de asistenta tehnica acordata pe santier pentru respectarea in totalitate a cerintelor de executie a sistemelor HVAC.  Proiectarea realizata de specialistii CLIMALUX este un proces controlat, care face parte, alaturi de celelalte procese, din sistemul de management al calitatii certificat in baza standardului ISO 9001:2008 de catre Lloyd`s Register Quality Assurance. 

AVIZE PROIECT- Servicii de verificare si avizare proiect pentru lucrarile de montaj dotari tehnologice industriale (domeniul climatizare, aer conditionat - 353) conform Legii nr 440/2002Servicii de verificare si avizare proiecte MLPAT conform Legii nr 10/1995 privind calitatea in constructii (domeniul instalatii termice si sanitare - climatizare, aer conditionat, ventilatie)   

Galerie foto
  • ...