Climatizare Bucuresti

Igienizare aparate aer conditionat

Practicile neglijate de igiena sau intretinere fac din aparatul de aer conditionat un purtator periculos de pericole biologice – virus / mucegai / bacterii. Lasate sa functioneze fara atentie, ciupercile de mediu HVAC, bacterii, infectii aeriene, mirosuri si alti contaminanti biologici – foarte des prin intreaga cladire, afectand sanatatea si productivitatea oamenilor.

Particulele de praf transmise prin aparatul de aer conditionat inhalate vor duce adesea la iritarea ochilor, respiratie suieratoare, tuse, febra de fan, atacuri de astm si alte probleme respiratorii.

Praful este o parte critica a gestionarii oricarui mediu construit. Doar purificarea profesionala a aparatelor de aer conditionat si intretinerea sistemului prin igienizare pot oferi functionare optima, conservarea energiei, si, mai important, rezultate mai bune pentru sanatate si igiena in mediul construit sub toate formele.

Praful si umiditatea acumulate in aparatele de aer conditionat expun, de asemenea, companiile la riscuri, care includ potentiale incendii si / sau defectiuni ale sistemului.

Aparatele de aer conditionat necesita intretinere regulata si igienizare. Tehnicienii nostri inspecteaza si igienizeaza sistemele, decontaminandu-le, pentru a extinde ciclul de viata al tuturor tipurilor de aparate de aer conditionat – mari sau mici.

Aer mai sigur si mai curat pentru ocupantii cladirii si o durata de viata mai lunga pentru toate aparatele de aer conditionat.

 

  •  Igienizare aparate aer conditionat se face cu aparat de aburi sub presiune la unitatea interna si substante de dezinfectare, atat la unitatea interna, cat si la unitatea externa.
  • La unitatea interna curatam si dezinfectam filtrele, turbina, baleajul, lamelele directionale, radiatorul si carcasa.
  • La unitatea externa curatam radiatorul, carcasa si elicele motorului.
  • Pe tot procesul de curatare si dezinfectare folosim la interior huse speciale pentru a nu murdari peretele pe care este montata unitatea interna.
  • Atat curatarea cat si dezinfectarea aparatelor de aer conditionat, se efectueaza cu substante ecologice si non-toxice, atat pentru oameni cat si pentru animale.
Galerie foto
  • ...