Clima Total Home Instalare Aer Conditionat 112 Bucuresti

Oferte Aparate aer conditionat ? cum aleg?

Multe din firmele producatoare de aparate de aer conditionat au contracte de ambalare si asamblare a componentelor in diferite tari mai slab dezvolate unde mana de lucru este foarte mica si calitatea nu este una ireprosabila. De aici rezulta si o calitate indoielnica cu privire la materialele folosite, sudurile efectuate la elementele imbinate, leguturile electronice pe placile de baza, etc

Eu unul daca sa avea de ales intre un aparat de aer conditionat facut in China la un pret de vanzare de 1200lei si un aparat de aer conditionat facut in Japonia la un pret de 1400 lei, cei 200 lei reprezentand difenta , eu as alege cu siguranta aparatul produs sau asamblat in Japonia. De ce? Pentru ca sunt constient de calitatea produselor chinezesti, pentru ca romanul a ajuns in punctual in care nu isi permite sa isi schimbe aerul conditionat la fiecare 3 ani. Asa ca ofertele sunt oferte, unele atragatoare altele mai neatragatoare. Profitati si cumparati aparate de aer conditionat in special toamna deoarece multi dintre cei care vand unitati de climatizare nu prefer sa intre in noul an cu ele pe stoc.

Adevaratele oferte sunt toamna

Si in felul asta chiar puteti sa spuneti ca gasiti o oferta buna la aerul conditionat si nu este doar un miraj. Dupa ce va cumparati respectiva “jucarie” mare atentie cu cine il montati pe perete. Multi se bat cu pumnii in piept ca sunt ei meseriasi si ca se pricep , dar noi am intalnit zugravi care au apucat sa demonteze un aer conditionat astazi si maine deja se laudau ca ei stiu sa monteze aparate de aer conditionat fara probleme.

Hmm…oare ?? Nu toata lumea este facuta sa vanda actiuni la bursa, nu toata lumea este facuta sa repare un dulap si asa mai departe. Eu zic ca fiecare ar trebuii sa isi respecte meseria si sa se aprofundeze pe un “sector” anume si sa progreseze liniar.

 

Galerie foto
  • ...