TheMind, Clinica Psihiatrie si Psihoterapie Bucuresti

Tratamente Tulburari Alimentare

Obezitatea si Controlul Greutatii

La clinica The Mind, cu ajutorul psihoterapiei, vei invata sa te cunosti, vei putea face diferenta intre senzatia reala de foame si celelalte senzatii care te fac sa mananci. Psihoterapeutii nostri iti pot oferi o perspectiva corecta din care sa privesti mancarea, fara ca aceasta sa mai fie premiul tau de consolare, sau dusmanul tau.

Anorexie

Exista mai multi factori care contribuie la dereglarea comportamentului alimentar: anumite tendinte ale modei care determina convingerea ca trebuie sa fii slab ca sa fii atragator, atitudinea familiei si a anturajului, vulnerabilitatea emotionala si stima de sine scazuta.

Bulimia

Bulimicul mananca excesiv de mult fara sa simta senzatia de satietate, de obicei in momente de consum emotional si ulterior apare sentimentul de vinovatie si se autoculpabilizeaza. Ca sa scape de senzatia de vinovatie generata de faptul ca se alimenteaza in exces persoana afectata de bulimie vomita, ia laxative, diuretice sau face exercitii fizice intr-o maniera compulsiva.

Ortorexia. Pregorexia

Ortorexia - cand mancatul sanatos devine obsesie. Pregorexia (anorexia gravidelor) - o problema reala in timpul sarcinii.

Galerie foto
  • ...