Alcor - Clinica de Oftalmologie Bucuresti

Chirurgia Refractiva

În cadrul clinicii Alcor beneficiati de operatii de chirurgie refractiva cu ajutorul celei mai performante tehnologii de la nivel mondial: unica suita refractiva formata din laserul femtoseconda WaveLight® FS200 si laserul excimer WaveLight® EX500

 
Laserul femtosecunda WaveLight® FS200: creaza un flap de 9mm în numai 6 secunde
Ø Precizie: datorita vitezei mari a laserului, se foloseste mai putina energie pentru crearea flap-ului
Ø Acuratete: centrare ajustabila a flap-ului dupa aplicarea suctiunii
Ø Siguranta: crestere minima a presiunii intraoculare în timpul suctiunii

 
Laserul excimer WaveLight® EX500:cel mai rapid laser excimer la ora actuala (trateaza o dioptrie de viciu de refractie în 1.4 secunde)

 
Chirurgia refractiva este orice interventie chirurgicala oculara folosita pentru a imbunatati starea de refractie a ochiului si a reduce sau elimina dependenta de ochelari sau lentile de contact. Aceasta poate include diverse metode de remodelare chirurgicala a corneei, chirurgia cristalinului sau implantul phakic.

 
Solutii refractive pentru:
1. miopie;
2. hipermetropie;
3. astigmatism;
Este necesar un consult oftalmologic complet prealabil pentru o diagnosticare corecta si pentru a stabili  daca o astfel de interventie chirurgicala este solutia medicala adecvata.

Pacientii chirurgiei refractive
1. Pacientii care au asteptari rezonabile pentru aceasta procedura si care înteleg ca o astfel de interventie implica si riscuri asociate: erori refractive reziduale dupa corectie; complicatii extrem de rare ( 0,1%/caz); halou/stelute (~5%); scaderea vederii de noapte;

2.  Nu pot apela la chirurgia refractiva pacientii cu patologii corneene sau de colagen (artrita-reumatoida), femeile insarcinate/care alapteaza sau cei ale caror dioptrii nu sunt inca stabile

3. Varsta minima a pacientilor este de 18 ani;
In chirurgia refractiva sunt esentiale doua criterii:
1. experienta chirurgului;

2. echipamentul medical folosit.

In clinica Alcor sunt indeplinite complet cele doua criterii, prin profesionalismul si experienta medicilor si prin folosirea unui echipament medical de ultima generatie ultraperformant(WaveLight® EX500) .
 
Cui se adreseaza?
Daca aveti un viciu de refractie, cum ar fi miopie, hipermetropie , astigmatism, chirurgia refractiva este metoda ideala pentru corectarea sau imbunatatirea vederii. In ultimul deceniu tot mai multe persoane apeleaza la aceasta metoda chiar in scop estetic, eliminandu-se astfel necesitatea ochelarilor sau a lentilelor de contact.

De asemenea, in acest moment exista solutii de rezolvare a unei palete largi de erori/vicii refractive, prin aparitia si dezvoltarea de noi metode pe care  clinica noastra le ofera si pe care vi le propunem spre prezentare.

Ce presupune chirurgia refractiva?
Nu exista o metoda  universal valabila de corectare a viciilor de refractie. Cea mai buna optiune ar trebui decisa dupa o examinare aprofundata si discutii cu medicul oftalmolog . Daca va gânditi la o interventie chirurgicala refractiva, discutati cu medicul oftalmolog despre stilul de viata si necesitatile vizuale  pentru a determina procedura cea mai adecvata pentru dumneavoastra.

In urma acestor discutii si a unor investigatii amanuntite preoperatorii medicul oftalmolog va recomanda cea mai buna optiune.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213268014; 0743519098
Bd. Unirii nr. 71, bl.G2C, Sector 3
Distribuie