Smart Nutrition - Clinica de Nutritie Bucuresti

Consultatii diabet

Consultatiile de diabet se pot efectua la noi in clinica atat cu plata cat si gratuit.
Consultatii cu plata de diabet, 50 minute – 200 RON
Consultatii gratuite de diabet, 20 minute – gratuit, prin CASMB.

In cadrul consultatiei de diabet se afla istoricul medical al pacientului, datele antropometrice (inaltime, greutate, Indice de masa corporala), se masoara glicemia si se ajusteaza sau se initiaza tratamentul antidiabetic. La final, pacientul pleaca cu un plan alimentar general, reteta gratuita cu medicamentele antidiabetice (acolo unde este nevoie) si indicatii de analize si examene de specialitate. * In cadrul acestor consultatii, atat cu plata cat si decontate de CASMB se pot da sfaturi nutritionale pentru mentinerea sau scaderea glicemiei astfel incat pacientul sa implementeze o dieta sanatoasa si echilibrata pentru tratarea diabetului, alaturi de medicatia indicata. Dieta pentru diabetul zaharat este discutata pe parcursul mai multor consultatii (cand pacientul vine cu bilet de trimitere) sau se poate discuta intr-una sau doua consultatii de diabet cu plata.

Asocierea regimului alimentar pentru diabet zaharat tip 2 cu tratamentul medicamentos (se pot prescrie, in conditiile respectarii protocoalelor nationale de tratament medicamnetele cele mai noi din Romania) inseamna un control mai bun al valorilor glicemice si o prevenire a complicatiilor diabetului pe termen lung. Informatiile gasite in mediul online si nu numai de catre pacienti privind dieta pentru scaderea glicemiei sunt discutate cu medicul specialist diabetolog, in masura sa le confirme sau sa le infirme datorita participarii anuale la congresele de diabet, obezitate dar si documentarii permanente, cu scopul de a oferi pacientilor cele mai noi practici/recomandari  de  tratament.

 

Consultatiile sunt efectuate de doamna doctor Mihaela Posea, medic specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Doctor in Stiinte Medicale.

Galerie foto
  • ...