Coaching Partners - scoala de coaching Bucuresti

Absolventii programului Coach pentru Campioni

I-am întrebat pe absolventii programului Coach pentru Campioni.

8 ani si 28 de grupe de Coach pentru Campioni ne-au pus fata în fata cu o multitudine de experiente diferite.

Coachingul este un proces foarte personal; lucreaza cu dorintele, valorile, temerile oamenilor si echipelor. Chiar si un program de formare în coaching este, în primul rând, un proces de descoperire personala a viitorului coach.

De aceea, pentru cel mai bun raspuns la întrebarea ‘de ce coaching’ am adunat într-un singur loc motivatiile cursantilor si absolventilor nostri.

Coachingul este despre a te îmbunatati continuu. În comunitatea Coaching Partners asta facem. Învatam unii de la altii, suntem împreuna.

Fabiola Nica, Continuous Improvement Manager

Am avut sansa sa cunosc o multime de oameni diferiti, care mi-au demonstrat totusi cât de asemanatori suntem la baza. Cu totii avem frici, nesigurante si încercam sa lucram cu ele, sa devenim mai buni în a le depasi, în fiecare zi.

Elena Trînca, Fitness Instructor

Când am venit la Coaching Partners nu stiam la ce sa ma astept. Dar am învatat ca pot mai mult; ca toate raspunsurile la întrebarile sau nesigurantele mele sunt în mine, în fiecare dintre noi.

Andreea Butaru, Digital Product Manager

Am ales coachingul pentru ca îmi doresc o reorientare profesionala mai specifica. Îmi plac oamenii, sa lucrez în mijlocul lor, vreau sa am privilegiul de a alege flexibilitatea si autonomia profesionala. Si mai vreau work-life balance real pentru familia mea.

Lorena Chiriac, HR Specialist

Cred ca suntem cu totii împreuna în aceasta minunata experienta numita viata si ca ne putem activa unii altora forta interioara. Alaturi de Coaching Partners simt ca îmi descopar si eu puterea de a face lucruri pe care alta data le-as fi crezut imposibile.

Viorica Teca, Application Management Lead

Ca participant în programul de formare, am simtit pentru prima data ce înseamna sa faci ce-ti place, cum este sa apartii unei comunitati cu aceeasi misiune si valori comune. Am convingerea ca, alaturi de Coaching Partners, sunt în calatoria spre cea mai buna versiune a mea.

Ada Ditrich, Director Financiar

Viata mea s-a schimbat, multele constientizari si noile perspective mi-au dat acces la un nou nivel de stare de bine, de acceptare si integrare a realitatii, de libertate de expresie, de încredere în sine si în capacitatea de manifestare a unor noi competente, actualizate si în acord cu cine sunt cu adevarat.

Cristina Elena Neagu, Psihoterapeut

Dorinta de cunoastere, dezvoltare personala si de a învata cum sa facilitez performanta m-au adus la Coaching Partners, o comunitate în care simt ca învat continuu.

Sabin Cernea, Antreprenor

Coachingul adreseaza direct problemele si nevoile oamenilor. În coaching, omul este el însusi solutia la provocarile lui.

Stefan Dragan, Software Developer

Cursul mi-a adus claritate în privinta traseului me profesional, descoperindu-mi vocatia. Viata devine un proces de învatare, autocunoastere si crestere continua, declansata de acest curs.

Ionut Iliuta, Vendor Master Data Maintenance Specialist

Programul Coach pentru Campioni a fost o experienta neasteptata. În primul rând, pentru ca am descoperit foarte multe lucruri despre mine si nu venisem cu acest gând. Am descoperit colegi cu care am foarte multe în comun. Si am descoperit mentori care ne-au spus cu toata lejeritatea ‘când aveti nevoie de noi, suntem la un telefon distanta.

Catalina Traila, Tax & Legal HR Business Advisor

În practica mea ca specialist în zona de training, am avut oportunitatea sa concep programe menite sa creasca competente. Însa, de fiecare data ma întrebam ‘cum pot sa îi sustin în a dezvolta noi modele de gândire si de comportament, astfel încât beneficiile sa fie pe termen lung?'.

Programul coach pentru Campioni a raspuns întrebarilor mele. A reprezentat fundatia unui proces care aduce în prim plan constientizarea, explorarea si actiunea pentru ca, în final, sa fie într-adevar un proces de transformare. 

Programul mi-a oferit un echilibru între continut valoros, livrat de specialisti cu experienta, oportunitati reale de practica si un sentiment de apartenenta la o comunitate, o retea de suport. Esti sustinut în a antrena si a dezvolta abilitati de coaching, ai oportunitatea sa îti cresti nivelul de constientizare si pleci cu un set valoros de metode, tehnici si instrumente cu aplicabilitate imediata în viata reala.

Daniela Caluian, Training & Development Specialist

Coaching Partners mi-a aratat cum, dar mai ales de ce e importanta zicala ‘mâinile care fac sunt mai sfinte decât gura care se roaga.

Ionut Baban, Team Leader Infrastructure Delivery 

Prin coaching am descoperit puterea de a apasa pedala de acceleratie fara limita, fara teama, având o directie clara în atingerea obiectivului propus, oricât de provocator ar fi.

Alina Ion, Coordonator Proiecte Fonduri Europene

Prin coaching am început sa strabat cel mai interesant drum: cel al cunoasterii de sine, al curajului de a schimba si al asumarii. Aceasta calatorie, plina de provocari si revelatii, a început datorita echipei Coaching Partners, datorita daruirii, diversitatii si dinamismului acestora.

Paula Rusu, HR Manager

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0773948264
Str. I.l. Caragiale, nr. 7, Intrarea I, Sector 2, Bucuresti
Distribuie