Conargo Constructii - Construcii civile si industriale, Bucuresti

Despre noi

Firma S.C. CONARGO CONSTRUCTII S.R.L., a fost infiintata in anul 2005 si are ca unic asociat pe Cristian Marinescu.

Scopul CONARGO CONSTRUCTII este de a realiza cladiri si ansamble durabile, stabile si sigure in exploatare, la termen si in conditii financiare avantajoase.

Respectam cu strictete in executie normele de protectia mediului, de eficienta energetica si de protectie impotriva zgomotului si a focului.

Dialogul permanent cu beneficiarii lucrarilor noastre, ne asigura flexibilitate in derularea proiectelor si capacitate de adaptare rapida la cerintele aparute pe parcurs.

Indiferent de provocarile aparute pe parcurs, livram clientilor nostri, constructii de calitate si rezistente.

Succesul CONARGO CONSTRUCTII e dat de continua diversificare a portofoliului de clienti si de cresterea constanta a afacerilor companiei.

Echipele noastre de executie sunt formate din specialisti si muncitori cu experienta de cel putin 10 ani in constructii, inclusiv in strainatate.

Eficienta acestor echipe sta in mobilitatea care le permite, in functie de specializare, sa acopere fronturi de lucru pe arii largi.

Consideram ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a unei companii. Ei sunt si "ambasadorii" care pot transmite cele mai credibile mesaje despre responsabilitatea acesteia.

De asemenea, este important ca angajatii nostri sa constientizeze faptul ca sunt parte a unei companii care se preocupa de ei si de comunitatea din care fac parte. Faptul ca simt ca sunt parte a unei companii responsabile duce la cresterea loialitatii, a satisfactiei personale si nu in ultimul rand la cresterea nivelului de performanta al angajatilor. O buna reputatie a companiei in piata aduce dupa sine cresterea increderii in S.C. CONARGO constructii S.R.L., atat ca partener, cat si ca angajator.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0731004111; 0214120047; Fax: 0314253720
Vladeasa , Nr. 7, Sector 6, Bucuresti
Distribuie