International Consulting Protect - Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca

Sanatate si Securitate in Munca

Angajatul unei firme nu mai este demult o simpla „resursa umana”, ci a devenit o componenta a capitalului, ce trebuie pastrata, dezvoltata si valorificata în activitate cu eficienta maxima.

Optimizarea conditiilor de munca ale angajatilor, analizarea fiecarei faze a procesului de munca, identificarea eventualelor surse de accident si/sau imbolnavire profesionala(miscari repetitive, stress, pozitii incorecte în timpul lucrului, proiectare defectuoasa a procesului tehnologic, etc) duc la un confort al angajatilor si indirect la o eficienta crescuta a muncii lor.

Instruirea personalului este o componenta importanta a demersului de prevenire a accidentelor si imbolnavirilor profesionale.

Scoatem intructajul de sanatate si securitate in munca – protectia muncii din canoanele limbajului de lemn in care un angajat lectureaza ore in sir un amalgam de informatii sterile, fara relevanta pentru activitatea lui cotidiana.

Instructajele realizate de noi se concentreaza pe sarcina de munca a angajatului si ii transmit acestuia informatii relevante si practice care sa il ajute in activitatea de zi cu zi.

Serviciul de Sanatate si Securitate in Munca – Protectia Muncii include:

– Instructaje;
– Evaluari de risc de accident si de imbolnavire profesionala;
– Planuri de prevenire;
– Elaborare instructiuni proprii;
– Cercetari de accidente;
– Audit de conformare.

Galerie foto
  • ...