Coral Farm, Chiajna / Ilfov - Acvarii, pesti, accesorii

Chiller Teco TK 1000 cu incalzitor incorporat

4,600.00 Lei

Racitor Acvariu Teco TK1000

- Utilizarea exclusiva de compresoare de inalta calitate si a schimbatorului de caldura coaxial de titan, asigura o inalta performanta si consum redus de energie.

- Setul de tehnologii utilizate permite reducerea nivelului de zgomot si atinge cel mai inalt coeficient de performanta, care contribuie la economii semnificative de energie.

- Termostat digital, setarea intuitiva de functii si de detectare a temperaturii precise, rezolutie 0,1 ° C. Gama de setare este 0 ° -35 ° C  cu  sistem de control al temperaturii in bucla inchisa de mare precizie .  

- Design eficient, racitorul cu un design inovator, se caracterizeaza printr-o structura solida, proiectat pentru a garanta o protectie perfecta impotriva ruginii.

- Functionalitatea de forma si dimensiunile compacte sunt de asemenea potrivite pentru spatii inguste.

- Caracteristica unica, sistemul  “TECO Air”  face posibila rotirea ghidajului de aer, asigurand astfel schimbul de aer optim pentru racitor si productia de energie termica din cabinet. Rapid si usor de intretinut , filtru de aer magnetic.

- Incalzitorul incorporat asigura mentinerea continua si optima a temperaturii in orice conditii de utilizare.

Recomandat pentru un bazin de pana la 1000 de litri. Temperatura apei: 25°C, temperatura ambientala optima: 30°C, - Sarcina: 0,5 w / l.

Proiectat si fabricat in Italia.

Detalii tehnice:

* Alimentare: 230V-50Hz

* Consum: 315 w

* Agent de refrigerare: R134a

* Debit minim: 500 l / h

* Dimensiuni (mm): 310 x 310 x 458 (h)

* Conectori: fitting 3/4" - diametru interior furtun 16 mm

Greutate: 20 kg.

Galerie foto
  • ...
  • ...