Corex Constructii - expertize tehnice constructii Bucuresti

Servicii

Elaborare

1. Elaborarea de proiecte de structuri de rezistenta pentru constructii noi civile, industriale si agricole. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective.

2. Elaborarea de proiecte de consolidare, modificare, modernizare pentru constructii existente, pe baza unor expertize elaborate de experti atestati. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective si insusite de experti atestati.

3. Elaborarea de documentatii complexe, continand proiecte de arhitectura, structuri, instalatii pentru cladiri noi sau pentru cladiri existente. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective.

4. Elaborarea de expertize tehnice pentru structurile constructiilor existente din zidarie de caramida si din beton armat, din domeniul constructiilor civile, industriale si agricole.
Expertizele sunt elaborate de experti atestati pe domeniile respective.

5. Verificarea de catre verificatori atestati a proiectelor de structura pentru constructii civile, industriale si agricole din zidarie de caramida si din beton armat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213121737; 0744361495
Str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2
Distribuie