Criss Therapy

Masaj terapeutic emotional

Ritmul accelerat si programat in care traieste astazi omenirea, unde nimeni nu mai are timp pentru nimic, a facut sa se piarda contactul cu realitatea.
Emotiile blocate si reprimate, provoaca in corpul fizic, blocaje, dureri fizice si emotionale pronuntate, conflicte. Pentru a te putea elibera, trebuie sa accepti ca ai un comportament extenuant si apoi sa accepti ca ai nevoie de ajutor. Cu ajutorul masajului terapeutic emotional se elibereaza aceste tensiuni din corp, creând o stare de claritate, echilibru, vindecare, pace si liniste, siguranta si încredere in sine. Masajul emotional este un masaj terapeutic, deoarece se descopera si se elibereaza cauzele care au produs blocaje, stres, traume si dureri fizice si emotionale, nepasare, apatie, anxietate, depresii nemultumire, tristete…etc. Efectele si beneficiile masajului terapeutic emotional sunt profunde, producând vindecare, transformare, echilibru, stari de pace si liniste interioara; îmbunatateste circulatia, sistemul imunitar, tonusul muscular; ajuta la o respiratie mai buna si mai profunda; elimina insomniile; încetineste îmbatrânirea: detoxifiind si hranind fiecare celula; revigoreaza corpul; relaxeaza corpul, oferind alinare si confort pacientului.
MASAJUL EMOTINAL este o arta, este o terapie emotionala prin intermediul careia se transmite pacientului Noua Energie Renovatoare si Transformatoare de la Constiinta Suprema. Nu are contraindicatii, este compatibil cu orice tip de medicatie.

“ATUNCI CAND ESTI BOLNAV, NU TRAI CU SPERANTA CA TE VEI VINDECA, PENTRU CA NU TE VEI VINDECA NICIODATA. TRAIESTE CU INCREDEREA CA ESTI VINDECAT! CEEA CE CREZI, CREEZI SI TRAIESTI!”
ADINKARELA

Va invitam sa incercati acest masaj terapeutic deosebit de benefic pentru sanatatea dumneavoastra!

Promotie: la 4 masaje efectuate, al 5-lea este gratis!!!!!

Pret :1 masaj terapeutic emotional costa 150 Lei!

Va asteptam!

Galerie foto
  • ...