Deraforce Dezi - curatenie, dezinsectie si deratizare Bucuresti, Ilfov

Curatenie de intretinere Bucuresti Ilfov

Casa sau sediul companiei dvs. are nevoie de curatenie, pentru fi un spatiu curat si un mediu de lucru placut (curatenie de intretinere Bucuresti). Pentru aceasta, noi va oferim serviciile noastre de calitate cu personal calificat si cele mai bune solutii raport calitate/pret. Putem asigura curatenie in garsoniere, apartamente, birouri, case, vile, sedii comerciale. Folosim cele mai bune echipamente si solutii de igienizare a tuturor suprafetelor, parchet, gresie, lemn, mocheta etc.

In functie de programul dvs. noi ne deplasam la locatie, evaluam ce avem de facut, pentru ca dvs. sa beneficiati de un spatiu curat si ingrijit in permanenta.

Petreceti-va timpul liber intr-un mod placut, lasand echipa noastra sa se ocupe de curatenia casei dvs. Contactati-ne si nu vom dezamagi.

Toate consumabilele si solutiile folosite in serviciile de curatenie oferita, sunt incluse in pretul afisat (saci menajeri, solutii de curatat, lavete, ustensile, aspirator etc). Dvs. nu trebuie sa cumparati nimic sau sa aveti aparatele necesare, noi aducem tot ce este necesar.

Galerie foto
  • ...