CursuriAutorizate.eu - Cursuri calificare, specializare, initiere Bucuresti

Ospatar (Chelner) vanzator in unitati de alimentatie

Cursul de calificare pentru meseria de "Ospatar (Chelner)  vanzator in unitati de alimentatie ", este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).

Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil în functie de nevoile cursantilor.

<span arial",sans-serif;="" color:#333333"="" style="box-sizing: border-box; outline: 0px; font-size: 10pt;">Cui se adreseaza cursul: Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se califice intr-o meserie din domeniul Alimentatie Publice. Cursul cuprinde module de predare atat pentru persoanele care nu cunosc deloc meseria de  Ospatar cat si persoanelor care lucreaza deja in acest domeniu si doresc sa se certifice pentru aceasta ocupatie.

<span arial",sans-serif;="" color:#333333"="" style="box-sizing: border-box; outline: 0px; font-size: 10pt;">Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Calificare pentru ocupatia de “Ospatar (Chelner)  vanzator in unitati de alimentatie " si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

<span arial",sans-serif;="" color:#333333"="" style="box-sizing: border-box; outline: 0px; font-size: 10pt;">Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat.

Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.

Galerie foto
  • ...