Dance Room - Scoala de dans Bucuresti

Despre noi

Studio de Ballet Fitness, Balet clasic, Pilates si Dans Contemporan

Studio de Ballet Fitness – Dance Room – ofera clase de balet clasic, antrenamente inspirate din balet, pilates si dans contemporan, avand instructori balerini profesionisti atat din Romania cat si din strainatate.

Dance Room este locul pe care ar trebui sa il vizitezi daca esti in cautarea unui stil de antrenament ce se axeaza mai mult pe alungirea masei musculare, dezvoltarea flexibilitatii, echilibrului si gratiei in miscare, decat pe dezvoltarea masiva a musculaturii corpului.

La Dance Room poti participa la cursuri de Balet clasic pentru adultiDans ContemporanPilatesBarre BalletBosu Barre, Bosu Body SculptingBurn Fat BalletBallet Fit BallFlexibilitate si Cardio Ballet.
Cursurile se adreseaza adolescentilor si adultilor, ele fiind gandite si structurate diferit in functie de nivelul de pregatire al cursantilor.

De ce ar trebui sa incerci Ballet Fitness?

Metoda noastra de antrenament este unica. Aceasta metoda de antrenament inspirat din balet este  dezvoltata de echipa Dance Room, in ultimii 7 ani, si include mai multe tipuri de antrenament special create pentru orice nivel de experienta sau dificultate.

Antrenamentele si clasele de balet, precum si cele de dans contemporan sunt predate de balerini profesionisti cu care ai ocazia sa te antrenezi zilnic.

Inchiriere Studio de Ballet Fitness

Studioul Dance Room este deschis propunerilor de inchiriere pentru ateliere de dans, workshop-uri, filmari, repetitii, casting-uri, auditii, petreceri cu tematica Balet, conferinte si proiecte culturale artistice!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0742349246
Str. Coltei, nr. 11, sector 3
Distribuie