Dani's Children, Cresa, Gradinita, After School - Bucuresti

Oferta noastra cuprinde

– Sistem educational ce contine un pachet diversificat de optionale prin care se urmareste dezvoltarea afectiv-emotionala si a aptitudinilor creative.

– Program bine structurat de predare a limbii engleze, astfel incat copiii sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare. Orele de engleza sunt incluse in pretul pachetului de baza si se desfasoara de 2 ori pe saptamana.

– Echipa de profesionisti formata din cadre didactice calificate, cu experienta in invatamantul prescolar, profesori de specialitate pentru optionale, psiholog, medic pediatru, asistent medical, personal auxiliar;

– Materiale suport de cea mai buna calitate;

– Metode de invatare moderne si creative;

– Grupe formate din 7-12 copii, in functie de particularitatile de varsta si individuale ale copiilor;

– Vila special amenajata (250mp amprenta la sol si 2 etaje+demisol), dotata cu mobilier adecvat, clase luminoase si spatioase, curte si terasa pentru activitati in aer liber;

– Pozitie avantajoasa, in centrul Bucurestiului, dar situata pe o straduta linistita, ferita de tumultul orasului.

– Spatiu exterior generos( 100mp ) destinat jocurilor si activitatilor in aer liber.

  Activitati extracurriculare

Spectacole de teatru si de circ, vizite la muzee, la Gradina Botanica si Gradina Zoologica, teatru lunar in gradinita, actiuni in scopuri caritabile, plimbari, activitati recreative in aer liber, intreceri sportive, organizarea de serbari, workshop-uri cu parinti si copii, cursuri de parenting, excursii si tabere.

 Evenimente

Craciun, Halloween, 8 Martie, 1 Iunie, serbari de sfarsit de an, zilele de nastere ale copiilor si alte evenimente importante.

 Transport

La cerere se poate asigura transport cu microbuzul. Tariful se va calcula in functie de distanta si traseu. Microbuzele sunt echipate cu centura de siguranta pentru fiecare copil.

 Program

“DanisChildren” functioneaza pe tot parcursul anului, cu exceptia sarbatorilor legale si a 2 saptamani in perioada sarbatorilor de iarna.

Activitati optionale

*aceste cursuri sunt deschise si pentru copiii neinscrisi la Dani’s Children.

Funny CircusCurs de bricolaj 'Eu sunt creativ'PianLearn with joyLearn 2B-Optional de dezvoltare personala a copiluluiTenisLimba Engleza

Galerie foto
  • ...