Darigeo Management - Firma curatenie Ilfov, Bucuresti

Serviciile noastre

Curatenie generala imobile?
A trecut mult timp de cand nu s-a mai curatat, ca la carte, scara blocului? Avem solutia! Venim in ajutor cu o intreaga echipa si echipamente profesionale pentru a curata si improspata imobilul!
 
Curatenie dupa constructor
Dezvoltatorul nu a lasat imobilul curat? Intervenim cu materiale profesionale de indepartat toate urmele de vopsea, glet, ciment, chit de rosturi etc.
 
Curatenie hale industriale?
Sunteti prea ocupati cu activitatea dumneavoastra si nu aveti timp sa faceti ordine? Facem noi curatenie si pe dumneavoastra va lasam sa prosperati.
 
Curatenie depozite de logistica
Paletii vin si pleaca dar cine face curatenie? Noi! Evident!
 
Curatenie depozite de marfuri?
Facem o curatenie “marfa”!
 
Ingrijire spatii verzi?
Tundem gazonul si gardul viu, plantam flori, toaletam copaci astfel incat imobilul dumneavoastra sa “respire” in tandem cu tot ce e verde in jurul lui.
 
Administrare completa imobile
Asiguram transparenta activitatii financiare, incasarea cotelor de intretinere si monitorizarea cladirii de catre persoane pregatite din punct de vedere tehnic.
 
Administrare tehnica imobile
Evaluarea frecventa a imobilelor si interventiile prompte pentru remedieri aduc comunitatii mai putina bataie de cap cu identificarea prestatorului de servicii si a celui mai bun cost.
 
Mentenanta instalatii cladiri
O buna intretinere a fiecarui tip de instalatii, serviciile de remediere incluse intr-un cost lunar reduce riscul incapacitatii de plata a unor reparatii urgente.
 
Sablare umeda tubulatura gunoi menajer?
Tubulatura s-a ingustat considerabil si se infunda aproape zilnic? Stim ca nu a fost igienizata niciodata de cand s-a montat! Aveti incredere in noi si veti primi la schimb: o tubulatura complet igienizata sub presiunea apei si a solutiilor profesionale dedicate pentru dacapare si degresare.
 
Renovare spatii comune blocuri si ansambluri rezidentiale?
Va doriti schimbarea culorilor de pe casa scarii sau a gresiei din spatiile comune? Balustrada nu a mai fost vopsita de la montaj si solicita un strat nou de vopsea? V-ati saturat sa intrati in bloc si sa aveti sentimentul ca nimic nu s-a schimbat din ’89 incoace? Iti oferim posibilitatea de a schimba in bine toate cele enumerate mai sus, cu echipe complete de amenajari interioare astfel incat imobilul dumneavoastra sa “isi schimbe starea interioara” iar dumneavoastra sa pasiti cu incredere si stare de bine intr-un imobil cu pereti igienizati, cu un aer proaspat si curat.
 
Spalare profesionala parcare subterana
Va doriti o parcare subterana fara urme de noroi, praf, cu geamuri/pervazuri curate si fara paianjeni de dimensiunea unei roti de masina? Va putem oferi o mana de ajutor si alaturi de o echipa dedicata si echipamentele noastre de spalat pardoseli veti avea o parcare subterana curata, igienizata dupa fiecare sezon.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0799406407; 0729259647
Str. Pavlichieni, nr. 126, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie