DDD Tibol Profesional - Servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti

Dezinsectie plosnite

Plosnitele reprezinta unii dintre daunatorii cei mai dificil de eradicat, iar apelarea la o firma specializata in dezinsectie plosnite este cea mai buna solutie pentru care poti opta. Avem experienta necesara in eradicarea si controlul cu succes al plosnitelor si poti apela cu incredere la serviciile pe care le oferim.

Plosnitele sunt periculoase pentru sanatate si necesita interventie rapida

Plosnitele sunt paraziti care se hranesc cu sangele cald al oamenilor, fiind responsabile pentru probleme de sanatate care variaza de la forme usoare pana la forme grave. Persoanele muscate de plosnite, in cazurile fericite, sesizeaza mancarime si umflaturi rosii. Reactia poate dura o saptamana sau chiar doua si seamana foarte mult cu cea cauzata de intepatura de tantar.

Pericolul pentru sanatate apare atunci cand locul muscaturii se infecteaza si devine o poarta catre virusi si bacterii periculoase pentru organism. De aceea este recomandat sa apelezi rapid la servicii de dezinsectie plosnite profesionale. Este cea mai buna cale pentru a evita complicatiile nedorite.

Plosnitele, se gasesc in imediata apropiere a paturilor si au nevoie de sange cald pentru a supravietui. Ele ajung la maturitate in numai 35 de zile si au un ciclu de viata de pana la 12 luni. Se hranesc noaptea si pot fi aduse usor in casa din hoteluri, cinematografe sau mijloace de transport in comun.

Din aceasta cauza, eliminarea lor este dificil de realizat fara ajutorul unei firme specializata in dezinsectie plosnite

Galerie foto
  • ...