DD Deratex Prevent, servicii DDD Bucuresti

Tratamente Deratizare

Deratizarea este metoda de interventie si combatere a rozatoarelor prin procesul de aplicare a produselor raticide (pasta, mixtura de cereale). Deratizarea este o actiune cu caracter permanent si sustinut, din cauza puterii de refacere imediate a populatiei de rozatoare atunci când actiunea a încetat.

Combaterea rozatoarelor este importanta, deoarece acestea constituie un pericol permanent de îmbolnavire (boli bacteriene, virotice si parazitare – responsabile pentru raspândirea trichinelozei, leptospirozei, brucelozei, febrei aftoase, gastroenteritei virotice, antraxului, turbarii, toxiinfectiilor alimentare) a populatiei si animalelor, dar si un risc crescut de pierderi economice importante (polueaza, fac inutilizabile mult mai multe alimente decât alimentele consumate, distrug instalatiile).

Ca urmare a numarului mare de rozatoare si a raspândirii lor, aceste mamifere reprezinta o treime din fauna globului. Prolificitatea mare este o consecinta a maturitatii lor sexuale timpurii (1,5-3 luni), a perioadei scurte de gestatie (16-21 zile), a fatarilor frecvente (2-8/an), cu un numar mare de pui la fatare (4-12), existând posibilitatea de reproducere a primelor generatii chiar în primul an de viata. Longevitatea este de 2-4 ani, hârciogul atingând chiar vârsta de 10 ani.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0318053408; 0318053409
Str. Alexandru Anghel , nr. 3, Sector 5, Bucuresti
Distribuie