Dental Garant - Clinica stomatologica Bucuresti

Estetica dentara

Albirea Dentara
Albire dinti devitali
Albire gutiere domiciliu/arcada
Albire dentara profesionala în cabinet cu Lampa Philips Zoom WhiteSpeed
Albirea dintilor este un tratament dentar simplu, neinvaziv folosit pentru a schimba culoarea smaltului dintelui natural si este o modalitate ideala de a imbunatati frumusetea zambetului.

Albirea reda aspectul sanatos al danturii si are un mare impact vizual, o persoana cu dintii albi este intotdeauna perceputa ca fiind mai tanara. Procedurile de albire sunt variate, pot fi efectuate atat in cabinetul stomatologic, cat si acasa, utilizand geluri de albire de concentratii diverse, stabilite de medic.
 
 
 
 
 
 
 
Fatete Dentare E-Max
Pierderea de substanta dentara, de obicei prin carie, dar si prin diverse traumatisme limitate, poate fi compensata cu ajutorul obturatiilor – asa numitele “plombe”. Materialul utilizat cu predilectie este compozitul dentar fotopolimerizabil, cu calitati estetice corespunzatoare

Procedura de aplicare a unei obturatii este una dintre cele mai simple manopere, realizabila intr-o singura sedinta, cu sau fara anestezie.
 
 
 
 
 
 
 
Coroane Dentare E-Max
Coroanele acopera in totalitate dintele si sunt optiunea corecta in cazul unor leziuni intinse sau a dintilor tratati endodontic ( cu obturatii de canal). E-Max este o ceramica de calitate si folosita in timpul tratamentului, duce la rezultate de calitate.

Din toata gama de ceramica presata existenta, ceramic E-Max (Ivoclar) este considerata cea mai buna in momentul de fata.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fatetare Directa Compozit
Fatetele dentare din compozit sunt o solutie facila, prin intermediul duratei de realizare: ele pot fi gata pe parcursul unei singure sedinte. Materialul compozit este aplicat în straturi pe suprafata exterioara a dintelui, putând fi modelat, de la caz la caz, în functie de marimea sau forma ceruta. Fiecare strat este polimerizat în parte cu ajutorul unei lampi speciale, destinate acestei operatiuni.

Variantele moderne de compozite asigura pacientului o estetica deosebita si beneficiaza de o durata de viata rezonabila, între 5 si 10 ani, Confectionarea acestor fatete este rezultatul direct al priceperii si îndemânarii medicului stomatolog, asa ca va recomandam cu încredere Dental Garant!

Galerie foto
  • ...