Dental Garant - Clinica stomatologica Bucuresti

Implantologie & Chirurgie

Implanturi Dentare
Implanturile dentare sunt piese (suruburi) care se introduc direct în os, înlocuind radacina unui dinte extras, fiind principala indicatie de tratament în cazul pierderii dintilor, înaintea restaurarilor prin punti dentare.

Implanturile prezinta avantaje indiscutabile, de la respectarea anatomiei (joaca rolul unei radacini artificiale ce înlocuieste dintele extras) si pâna la protectia dintilor învecinati, care nu mai trebuie slefuiti, precum în cazul puntilor dentare.

Servicii:

Implant Alpha Bio;
Implant Bredent;
Implant MIS C1;
Implant Paltop;
Implant Straumann;
 
 
 
 
 
 
 
 
Sistem SKY Fast&Fixed
Sistemul SKY Fast&Fixed este un concept terapeutic introdus de firma germana Bredent, care permite extractia dintilor, inserarea implanturilor si protezarea imediata cu o lucrare fixa într-o singura zi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sinus Lifting
În interiorul oaselor maxilare superioare exista niste cavitati – sinusurile maxilare. În cazul în care înaltimea osului aflat sub aceste cavitati este prea mica si implantul ar patrunde în sinus în timpul inserarii este nevoie de o interventie suplimentara – lifting-ul de sinus.

Interventia de lifting de sinus este o manopera predictibila, absolut necesara în cazul resorbtiei osului din zonele molarilor si, uneori, a premolarilor superiori.
 
 
 
 
 
 
 
 
Extractii Dentare
Extractiile dentare sunt proceduri de rutina în cabinetul stomatologic. Complexitatea lor este variabila, cazurile considerate dificile, molarii de minte sau extractiile care sunt urmate de inserarea implanturilor sunt realizate de specialistul chirurg.

Alte proceduri chirurgicale, precum rezectia apicala, chistectomiile, alungirea coronara, plastii ale tesutului moale gingival sunt realizate, de asemenea, de medicul specialist chirurg.

Servicii:

Extractie molar de minte grad crescut dificultate;
Extractie molar inclus;
Extractie dinte monoradicular;
Extractie dinte pluriradicular;
Extractie rest radicular;

Galerie foto
  • ...