Dental ID - Clinica stomatologica Bucuresti

Ortodontie

Care sunt beneficiile tratamentului preventiv?
Specialistii ortodonti pot îmbunatati aspectul fetei copilului si al adultului, intervenind la nivelul maxilarelor, realizând astfel o aliniere adecvata a dinttlor. Problemele de malpozitie dentara sau cele legate de practicarea obiceiurilor vicioase (precum respiratia orala, înclestarea si scrâsnirea dintilor, sugerea degetului) descoperite si tratate preventiv pot evita tratamente ulterioare mult mai costisitoare si laborioase.

Tratamentul ortodontic poate include:


Brackets pentru ancorarea aparatelor ortodontice
Elastice pentru a ghida corectia muscaturii
Dispozitiv peri-cranian tip Headgear cu ajutorul caruia sunt aplicate forte ce ghideaza si corecteaza cresterea fetei si a maxilarelor
Aparate dentare fixe sau mobile pentru antrenarea muschilor oro-faciali
Deconditionarea obiceiurilor vicioase
Folosirea aparatelor ortodontice „invizibile”, plasate pe partea orala a dintilor, precum si a aparatelor ceramice, coloristic adaptate dentitiei Dumneavoastra
Sfaturi si consultatii ortodontice de specialitate desfasurate cu regularitate
Muscatura copilului Dumneavoastra e în regula?
Ritmul de crestere si dezvoltare a muschilor si oaselor fetei este foarte rapid la copii, determinându-le foarte devreme forma fetei.
Malocluzia este termenul tehnic pe care specialistii ortodonti îl folosesc pentru a descrie o relatie incorecta, deficitara dintre dinti si maxilare atunci când muscam (în timpul masticatiei). Chiar de la o vârsta frageda, copiii pot simti disconfortul unei muscaturi defectuoase. Malocluzia poate fi determinata de o multime de probleme, dar cel mai des este cauzata de nealiniamentul corespunzator dintre dinti si gingii.

Galerie foto
  • ...