Dentistul tau - Cabinet stomatologic Bucuresti

Albirea dintilor

In ultima vreme exista tot mai multi pacienti care se arata interesati de albirea dintilor. Aceasta se datoreaza in special emisiunilor si reclamelor tv ce promoveaza diferite substante ce promit o dantura alba impecabila.

Ce trebuie stiut inainte de a face o albire chimica a dintilor?
Mai intai faptul ca aceasta metoda poate actiona doar in conditiile in care dintii sunt curatati mecanic in prealabil prin detartraj si periaj.
Apoi ca efectul nu este definitiv si tratamentul trebuie repetat pentru mentinerea rezultatului.
In cele din urma dar poate cel mai dificil de acceptat de catre pacienti este faptul ca efectele albirii pot fi foarte usor compromise prin continuarea unor obiceiuri vicioase (si poate de aceea atat de placute) cum sunt fumatul ori consumul unor bauturi colorate cum e cafeaua ori coca cola.
Cand este recomandata albirea?
O alta problema este legata de recomandarea unui astfel de tratament. Stiu ca oricine isi doreste o dantura holiwoodiana insa trebuie stiut ca nu exista minuni! Aceste substante ce pot face albirea dintilor nu pot actiona decat la suprafata dintelui, deci o colorare datorata unor boli genetice ce afecteaza structura dentinei, ori unor substante de obturatie de canal ce au difuzat, ori chiar necrozei unui dinte nu va putea fi modificata.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722324913; 0720051998
Sos. Mihai Bravu, nr. 64-88, sc. 1, parter, ap. 2, interfon 02, sector 2,
Distribuie