Geocs Med Trading - Servicii de dezinfectie, deratizare, dezinsectie, Bucuresti

Dezinfectie

Procedeu prin care microorganismele daunatoare sunt distruse sau aduse la un nivel sigur cu ajutorul unor substante antimicrobiene. Folosind un produs dezinfectant profesional, cum este RelyOn Virkon, dezinfectia poate  fi  facuta chiar odata cu curatenia, folosind proprietatile de detergent ale acestuia. Practic, odata cu spalarea pavimentelor se realizeaza si dezinfectia acestora. Totodata il putem folosi pentru curatarea/dezinfectarea mobilierului.

Dar, in cazul aparitiei focarelor epidemiologice,  sau in locatiile cu grad ridicat de  periculozitate, este necesar a fi facuta o dezinfectie profesionala. Vorbim de dezinfectii aeromicroflora similare cu cele ce sunt facute in salile de operatii ale spitalelor.

Aceste dezinfectii sunt facute folosind un dezinfectant medical  de nivel inalt, cu tip de actiune mic (99,99% microorganisme distruse in mai putin de 10 minute), cu o eficacitate complexa ( actiune impotriva a peste 200 de agenti patogeni virali, bacterieni si fungici), cu o toxicitate acuta redusa si care protejeaza mediul inconjurator degradandu-se in saruri simple.

Dezinfectia aeromicroflorei se face prin nebulizarea dezinfectantului in incapere.

  • Procedeu obligatoriu in salile de operatie si in spitale, policlinici, camere de garda si alte astfel de locuri cu grad ridicat de risc.
  • Procedeu ideal pentru gradinite si scoli, ce ar trebui executat imediat dupa aparitia unor cazuri de varicela, hepatita, gripa aviara etc. pt a preintampina raspandirea virusilor la copii sanatosi.
  • Procedeu ideal pentru pentru sedii open space unde apar cazuri frecvente de imbolnavire a angajatilor.

Cand? Ori de cate ori este necesar

Important – nu exista dezinfectie preventiva. Dezinfectia distruge virusii, microbii, bacteriile existente in spatiul respectiv atunci cand este executata. Nu are remanenta, asadar trebuie facuta ori de cate ori e necesar.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0730922639
Str. Melinesti, Nr. 18, Sector 4,
Distribuie