Didactika - Centrul tau de meditatii Bucuresti

Meditatii online

Odata cu evolutia tehnologiei si accesibilizarea internetului, meditatiile online au devenit o solutie moderna si destul de viabila in vederea pregatirii generatiilor actuale.

Este posibil ca, foarte mult timp, unii dintre noi sa le fi restrictionat copiilor utilizarea gadget-urilor, insa, trebuie remarcat faptul ca internetul a devenit cea mai populara sursa de informare in orice domeniu si prima alegere pentru cei interesati sa afle ultimele stiri. Un alt avantaj al internetului este abilitatea de a conduce un stil de viata activ si de a pune mereu la curent cu noile evolutii care au loc oriunde in lume. De asemenea, posibilitatea de a comunica cu rudele sau prietenii aflati la mare departare, de a extinde cercul de contacte, de a dezvolta afaceri sau de a cauta noi oportunitati de angajare sunt unele dintre beneficiile oferite de internet.

Meditatiile online au devenit o alternativa la alte forme de instruire care vin in completarea sistemului educational. Sunt o modalitate moderna, atractiva si eficienta de invatare sau aprofundare a cunostintelor.

Didactika Education organizeaza sedinte de meditatii online, in grup sau individuale, la urmatoarele materii: limba romana, matematica, chimie, biologie, istorie, informatica.

Grupurile sunt omogene din punct de vedere al varstei si al cunostintelor, alcatuite din 2 pana la 5 cursanti iar durata de desfasurare a unei sedinte este de doua ore.

Principalele puncte forte ale meditatiilor online sunt:
Atractivitatea – copiii pasionati de tehnologie considera ca sunt o forma moderna si atractiva de invatare;

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0313338519; 0747500008
Bdul Ferdinand I, Nr. 146, Etaj 1 + 2, Sector 2
Distribuie