DigiTech Solutions - Service calculatoare, solutii IT Bucuresti

Cablare structurata

Cablarea structurata este fundatia unei retele performante precum si investitia principala de care depind celelate echipamente de retea. Este bazata pe faptul ca o retea de cabluri de comunicatie reprezinta o parte integranta a infrastructurii cladirii si drept urmare trebuie sa aiba o viata de cel putin 15 ani. Fiind independenta de aplicatie, ea trebuie sa ofere suportul necesar obtinerii unei performante maxime pentru fiecare aplicatie, fie ca avem de-a face cu voce, date sau imagini.

Sistemul de cablare structurata va reduce simtitor costul pe termen lung al cablarii pentru comunicatii a cladirii prin eliminarea necesitatii de a instala noi cabluri si echipamente de fiecare data cand utilizatorul isi schimba locul de munca. In plus este furnizata o interfata utilizator asemanatoare cu priza electrica, usor de folosit. 

Transmiterea datelor si informatiilor intre diversele departamente ale intreprinderilor industriale este esentiala pentru implementarea unui sistem managerial eficient. Firma noastra va sta la dispozitie cu o echipa de specialisti pentru realizarea cablajului structurat de date si telefonie.

Va prezentam in continuare componentele de baza ale unei arhitecturi de cablare structurata:

• O zona in care reteaua de cabluri se conecteaza la echipamentele active.Este recomandat ca acesta zona sa fie concentrata, impreuna cu echipamente active, intr-unul sau mai multe RACK-uri (dulapuri metalice special proiect

Galerie foto
  • ...