Dorina Dimagli - Interior Design Ilfov

Design Terasa

Ce poate fi mai placut, vara, decât sa te bucuri de vremea frumoasa de afara în compania apropiatilor si într-un cadru de vis?

Terasa unei case poate fi cel mai potrivit loc pentru a avea toate aceste experiente placute, cu atât mai mult cu cât ea însasi este parte din acestea. Pentru ca un astfel de loc prin excelenta al relaxarii si al încântarii, poate fi tocmai cadrul de vis care sa prilejuiasca momente minunate atâta timp cât este amenajat si decorat inspirat. O terasa amenajata cu gust, care sa creeze spatialitate, atmosfera de vacanta  si delectare estetica, poate fi locul ideal pentru petrecerea timpului de calitate. Fie în intimitate, fie în compania apropiatilor.

Alege sa transformi terasa locuintei tale într-un spatiu dedicat momentelor speciale prin crearea unui ambient pe masura. Echipa noastra te va ajuta sa creezi cel mai oportun design, deopotriva în ceea ce priveste necesitatile tale concrete, dar si în ceea ce priveste atmosfera de care vrei sa te bucuri în zilele frumoase.

Galerie foto
  • ...