Dr. EREMIA MARIA

Despre noi

CMI Dr. Eremia MariaMedicina de familie Sector 5, Bucuresti0214.234.475 / 0722.365.766

  Sarcina Dr. Eremia Maria este de a raspunde tuturor problemelor de sanatate ale pacientilor lui utilizand cu eficienta resursele disponibile. Pentru a obtine acest lucru el utilizeaza auditul clinic, ghidurile si dovezile stiintifice, fiind de asemenea capabil sa analizeze eficacitatea activitatii lor. Acesta utilizeaza atat expertiza clinica individuala, cat si cea mai buna evidenta externa disponibila, numai una singura nefiind suficient. In practica generala abordarea bazata pe evidente este astazi posibila atat in promovarea sanatatii si preventia bolilor, continuitatea ingrijrilor si abilitatile de comunicare, cat si in educatia sanitara a pacientului si managementul bolilor cronice.

  Dr. Eremia Maria, medic primar medicina generala si pediatrie, este orientata catre individ, familia sa si comunitate; asigura continuitatea ingrijirilor si administreaza probleme acute si cronice de sanatate care adesea sunt influentate de mediul cultural, social, psihosocial, existential si fizic.

  In procesul de management al bolii, medicii integreaza  factori fizici, psihologici, sociali, culturali si existentiali folosind cunostintele si increderea nascute din contactele repetate. Dr. Eremia Maria isi exercita rolul profesional promovind sanatatea, prevenind imbolnavirea si furnizind tratament curativ sau paliativ. Acest lucru se intimpla fie direct, fie prin intermediul altor servicii, potrivit nevoilor de sanatate si resurselor disponibile in comunitatea pe care o servesc, asistind pacientii  in accesul la acele servicii. Aceasta are resonsabilitatea dezvoltarii si mentinerii abilitatilor lor, a echilibrului si a valorilor personale pentru ingrijirea efectiva si sigura a pacientilor.

  Dr. Eremia Maria medic specialist medicina de familie, detine urmatoarele calitati si competente, pe care se bazeaza si medicina de familie moderna:

  • educatie medicala de baza, solida
  • practica medicinii bazata pe evidente
  • educatia medicala si dezvoltare profesionala continua
  • participare in activitatile de asigurare a calitatii, utilizand instrumente de evaluare a calitatii
  • analiza cost-eficacitatii si distribuirea cu atentie a resurselor de ingrijiri de sanatate
  • cercetare
  • instruire
  • stimulente pentru buna practica

  Medicina de familie are ca obiective prestarea de servicii in beneficiul individului, familiei si colectivitatii, servicii ce se reflecta prin functiile sale: asigurarea accesibilitatii la asistenta medicala, supravegherea starii de sanatate si promovare a ei, functia preventiva, supraveghere medicala continua, de acordare a ingrijirilor medicale curente, mediere a pacientului in sistemul medical, asistenta medicala a familiei si colectivitatii, recuperare si reabilitare a pacientului, acordare a ingrijirilor medicale in stadiile terminale etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722365766; 0214234475
Iancu Jianu, Nr. 9, bl. M180, sc. 1, ap. 3, sector 5, Bucuresti
Distribuie