Dragan Consult - consultanta, strategie si suport in dreptul afacerilor Bucuresti

Despre noi

Cabinetul Dragan Consult ofera  consultanta, strategie si suport în dreptul afacerilor pentru companii si investitori în România si Europa, formata din consultanti în domeniul juridic, avocati, experti contabili si financiari.

Suntem experti în crearea de structuri juridice societare, dezvoltarea retelelor de franciza si parteneriat, intermedierea sinergilor de investitii, cesiunea si transferul afacerilor, atragerea de investitori, organizarea de evenimente între antreprenori.

În prezent avem prezenta fizica în Bucuresti, Paris si Strasbourg, suntem în relatie directa cu parteneri din Europa la Bruxelles, Londra, Fribourg-Elvetia, Madrid, Barcelona, Livorno-Italia si în lume la Casablanca-Maroc, Buenos Aires, Sacramento-USA, Hong Kong pentru a va sprijini în dezvoltarea afacerilor si internationalizarea lor, suntem de asemenea prezenti la marile evenimente de afaceri, târguri si conferinte, gale si saloane de premiere pentru excelenta în afaceri.

Avem relatii strânse de parteneriat cu cabinetul de cesiune de afaceri Michel Simond Paris si cabinetul de dezvoltare în franciza si parteneriat cu Michel Kahn din Strasbourg.

Suntem membrii institutionali în IREF – Federatia Europena a Retelelor de Franciza si Parteneriat pentru activitatea de lobby si organizare patronala.

Galerie foto
  • ...