Dental Sud - Clinica stomatologica Bucuresti

Implant dentar

Existenta implantelor dentare, a materialeleor de augmentare osoasa, a piezotomului, fiziodispensarului precum si a tehnologiei de ultima generatie transforma experienta traumatica intr o interventie mult mai usor de tolerat si cu un pronostic foarte bun pe termen lung.

Avand la dispozitie o tomografie precum si informatii amanuntite legate de starea generala de sanatate medicul are o reprezentate clara a situatiei clinice si va poate intocmii un plan de tartament adecvat.

Plan care poate cuprinde extractii, augmentari usoare, tratamente endodontice etc.

Reusita integrarii unui implant depinde de starea sanatatii pacientului, calitatea osului, tehnica chirurgicala de igiena a cavitatii bucale si a alimentatiei cat si de solutia protetica.

Pentru lucrari protetice fixe este nevoie de un numar mai mare de implante (6-8-10-12).

Pentru lucrari protetice mobilizabile numarul implantelor necesare scade.

Sunt situatii in care osul maxilar in zona laterala are o inaltime si o latime necorespunzatoare inserarii implanteleor fara o interventie suplimentara, sinus lift cu aditie osoasa.

Interventia de sinus lift cu aditia osoasa se realizeaza intr o sedinta uneori separata de inserarea implantelor daca medicul considera ca nu este oportuna inserarea implantelor in aceiasi sedinta.

Avand o prima consultatie, o radiografie panoramica si informatii legate de starea dumneavoastra de sanatate, de tratamentele medicale, de obiceiuri si vicii medicul nostru implantolog va poate expune mult mai usor planul de tratament.

 
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726485637
Bd. Metalurgiei, nr. 468-472, Bl. C6, Ap.3, parter, sector 4
Distribuie