Dr. Durbac, Bucuresti - Stomatologie generala, implantologie, estetica dentara

Despre mine

Stomatologie Generala | Implantologie | Estetica dentaraDe peste 12 ani tratez pacienti ca si tine.

Daca esti in cautare unui Dentist in Bucuresti atunci ai ajuns unde trebuie. Eu, dr. Durbac, tratez cu pasiune cazuri complicate de implantologie dentara sau estetica dentara dar nu te refuz nici daca vrei doar sa stam de vorba.

Cum am ajuns din "pacient la dentist" la un dentist care pune fatete dentare si implanturi

Inainte de implanturi dentare si fatete ceramice Emax, inainte de medicul care trateaza si cele mai ciudate simptome.

Inainte de medicul care trateaza cu rabdare un copil de 3 ani sau cu pasiune un caz pe care alti medici il refuza sau spun ca ” nu o sa poti sa ai dinti pe implanturi, hai sa-ti fac o proteza “, inainte de toate aceste am fost pacient la dentist.

Temator si speriat de ce urmeaza.

Cu frica de durere.

Si atunci am inteles ca mai important decat toate studiile, cartile si conferintele la care voi participa, este sa am grija ca tu te vei simti in siguranta alturi de mine.

Salut, sunt Marius Durbac si sunt Dentist in Bucuresti.

Nu tratez dinti, tratez pacienti.

Beneficiezi toata priceperea mea si a colegilor mei. Te poti baza pe mai mult de 12 ani de experienta si practica atat in Bucuresti cat si in tara. Vei obtine un zambet frumos si sanatos dar mai ales iti vei recapata increderea in zambetul tau.

Experienta

12 ani de Stomatologie Generala, 10 ani experienta in Estetica Dentara si peste 8 ani in Implantologie Dentara.

Fara durere

Daca reusesti sa treci de frica de anestezie atunci ai reusit sa treci peste frica de dentist si de tratamente stomatologice.

Garantie

Ai garantie scrisa si certificat de conformitate pentru toate lucrarile protetice. Ai garantia ca alegi ce este mai bun.

EXPERIENTA2013 - PrezentMedic Coordonator

Asa cum mai tot spun pe ici pe colo, meseria pe care o practic este mai satisfacatoare si mai buna atunci cand ai colegi cu care colaborezi. Din 2013 am avut onoarea sa coordonez activitatea medicala a peste 10 medici cu diferite specializari in medicina dentara in clinica dentara Delta Clinic Dent din Bucuresti.

 2016Membru SSER

Sau pe lung spus Societatea de Stomatologie Estetica din Romania. Sunt membru din 2016 iar aceasta calitate imi ofera mie oportunitatea de a putea participa la cele mai interesante si inovative conferinte pe care Romania le poate oferi.

DESPRE MINE

Iubesc meseria pe care o practic iar asta o pot confirma majoritatea pacientilor care au trecut prin mainile mele.

Imi place fotografia si fotografiatul insa din ce-mi dau seama nu ma pricep foaret bine.

Imi plac lucrurile tehnice motiv pentru care cred ca am inceput sa practic implantologia. Aici includ si robotica si tot ce tine de printare 3D.

Imi place cafeaua. Si cand zic imi place cafea ma refer la cele 6 espresso din cafea de specialitate pe care le beau zi de zi. Fa-mi o bucurie, adu-mi o cafea.

EDUCATIE2018-2020Master

Urmez sau am urmat, in functie de momentul in care citesti aceste randuri despre mine, Masterul in Protetica pe Sisteme Implantare sau mai simplu spus cum sa-ti pun dinti frumosi pe implanturile dentare pe care am invatat sa le pun in trecut.

2017Specializare in Radiologie

Certificat si scolarizat in Protectia Radiologica in Radiologia de Diagnostic si in Radiologia Interventionala. Acum citesc radiografiile ca nimeni altul ?

2011Specializare in Implantologie

Atestat de studii complementare in Implantologie Orala. Probabil una dintre cele mai bune decizi luate in viata mea profesionala asta si pentru ca-mi place sa ” mesteresc lucruri”

2008Membru CMDR

Membru in Colegiul Medicilor Dentisit din Romania. O participare importanta care-mi da dreptul sa practic aceasta meserie.

WORKSHOPImplantologie DentaraProtetica pe sisteme implantareRadiologieEstetica facialaEstetica Dentara 2002-2008Student

6 ani. 6 ani cu bune si cu rele dar mai ales cu bune. Daca ar trebui sa-ti spun ceva despre mine studentul as spune ceva ce a spus un coleg in anul 6. ” Cand o sa ajung sa dau de greu in aceasta meserie pe Durbac si pe Dumi am sa-i chem sa ma ajute.

 CONTACT

  • www.drdurbac.ro
  • office@drdurbac.ro
  • 0733108757
  • 0314212792

RECOMANDARIDr. David Codrut

Stomatologie Generala

Dr. Cumpata Niky

Chirurgie BMF

As. Stanescu Giorgiana

Asistenta Stomatologie

Dentistul tau in Bucuresti

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0733108757
Schitu Magureanu, Nr.7, Sector 1 (In cadrul clinici Stomatologice Delta Clinic Dent), Programari telefonice
Distribuie