Furtuna Dan Dr. - Centru medical, Bucuresti

Centrul Medical Dr. Furtuna Dan - detalii firma

Centrul Medical „Dr. Furtuna Dan”, prezent pe piata din 2011, este o companie ce ofera atât servicii medicale cu plata, cât si servicii decontabile în sistem CAS. Pornita ca un centru medical de medicina de familie, compania a crescut organic si constant, iar în august 2016 au fost puse bazele unei noi clinici.

Centrul Medical „Dr. Furtuna Dan” reuneste o echipa valoroasa de peste 40 de medici experimentati, ce acopera 23 specialitati. Echipa medicala colaboreaza permanent, cu competenta si dedicare, în diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale pacientilor.

Nascut din dragoste pentru oameni, Centrul Medical “Dr. Furtuna Dan” are ca principale valori dragostea si respectul pentru pacienti. Cresterea permanenta a numarului celor care aleg sa apeleze la serviciile noastre valideaza atât calitatea serviciilor, cât si experienta pozitiva pe care o oferim pacientilor care ne trec pragul.

Oameni în slujba oamenilor

De câte ori vi s-a întâmplat, dumneavoastra sau celor apropiati, sa identificati simptome care v-au îngrijorat? O durere de cap sau de spate, o stare persistenta de oboseala sau o slabiciune nejustificata pot avea cauze diverse si pot fi înselatoare pentru stabilirea diagnosticului corect.

Lasati grija sanatatii în mâinile noastre!

La Centrul Medical „Dr. Furtuna Dan” suntem preocupati atât de sanatatea dumneavoastra, cât si de experienta pe care o traversati atunci când apelati la serviciile noastre.

Astfel, va punem la dispozitie o diversitate de specialitati medicale acoperite de o echipa medicala de specialisti tineri si entuziasti. Din dragoste si respect pentru sanatatea dumneavoastra, punem accent pe colaborarea permanenta între specialistii nostri, pe monitorizarea istoricului dumneavoastra medical si pe comunicarea clara si eficienta dintre medic si pacient.

Fie ca este vorba despre preventie, sau aveti nevoie de stabilirea precoce a diagnosticului corect si a tratamentului specific, noi urmarim confortul dumneavoatra si minimizarea stresului pe care orice problema de sanatate îl induce.

Astazi va invitam sa lasati grija sanatatii dumneavoastra în mâinile noastre. Pentru ca Centrul Medical „Dr. Furtuna Dan” pune Oameni în slujba oamenilor!

Dragoste si dedicare

Orice om are o poveste, iar povestea Doctorului Furtuna Dan Horia a fost una frumoasa.

Dragostea a fost trasatura dominanta a doctorului Furtuna Dan, cea care i-a calauzit pasii întreaga viata, mentinându-l OM, cea care nu i-a dat voie sa întoarca spatele vietii.

“Viata are doar bilet de dus, astfel ca tot ce faci pentru tine piere odata cu tine, ramâne doar ceea ce faci pentru altii.” – obisnuia sa spuna. Din viata iei cu tine doar dragostea celor din jur si amintirile frumoase.

Doctorul Furtuna Dan a fost un om complet, cu un bagaj enorm de cunostinte, cu fler si omenie, bucurie, corectitudine, blândete, fermitate si armonie. Medic pediatru si de medicina generala, s-a remarcat atât ca un foarte abil diagnostician, cât si ca un foarte bun terapeut.

Motivatie

Iubea oamenii, era implicat total în a creste copii sanatosi, astfel ca micutii pacienti mergeau cu drag, fara sfiala la domnul doctor, iar parintii erau uimiti când un acces de plâns era curmat doar când domnul doctor lua copilul în mainile lui sigure, aproape miraculoase.

Si-a facut o cauza din a apara viata pe care a iubit-o atât de mult. A ajutat si a trait intens bucuria de a face bine. Timpul i-a fost deopotriva prieten si dusman, dându-i posibilitatea sa faca ceea ce-i placea, dar nelasându-l sa-si îndeplineasca menirea pâna la capat.

Dorinta lui intensa era sa-si vada unicul fiu, Bogdan, doctor si sa-i împartaseasca din propria experienta. Într-o zi, Bogdan, student la Medicina, i-a spus din senin: „Stii, Papa, eu o sa am un spital al meu”. Remarca tatalui nu a întârziat: „Ia-o usor, nu te repezi nici macar în gândire!”

Iubea toamna si-n fiecare an o astepta cu bucurie. Privea apusul soarelui si, daca cerul era luminat, se bucura pentru ziua buna ce va urma.

Chiar si la Bucuresti, se pregatea pentru o noua zi de coasa, activitate ce i-a bucurat adolescenta. Nostalgia vremii de acasa îl cuprindea uneori si zâmbea cu dor. Îi lipseau muntii lui si iarba verde de acasa. Privea cerul si zicea: „La mine acasa, cerul e mai jos si stelele mai mari si mai aproape.” Iubea cerul si-ntr-o toamna, a plecat privindu-l, luându-si cu el doar dragostea celor ce l-au iubit.

Galerie foto
  • ...
  • ...