Dumbolino - Loc de joaca si petreceri pentru copii Bucuresti

Servicii

Loc de joaca pentru copii de toate varstele
Cele trei locuri de joaca Dumbolino au la dispozitie o suprafata generoasa de joaca, dispun de structura modulara pe mai multe nivele si sunt dotate cu jucarii diverse potrivite varstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gandirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei.

In plus, pentru copiii mai mari va punem la dispozitie Dartz electronic, Air-hochey, Sega Air-hochey, Fussball, Biliard, X-Box Kinect, Nintendo Wii, Playstation si multe alte surprize.

Inchiriere club
Locurile de joaca Dumbolino sunt disponibile pentru inchiriere (fara implicarea directa a echipei Dumbolino) in vederea organizarii de petreceri pentru copii si/sau adolescenti, serbari sau alte evenimente pentru copii si/sau adolescenti, la pretul de 750 RON* pentru o durata de 3 ore si maxim 50 de persoane (25 copii/adolescenti si/sau 25 adulti). Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati folosind datele de contact aferente fiecarei locatii.

Costul de inchiriere poate varia in functie de durata evenimentului si de numarul de participanti.

Petreceri la domiciliu
Organizam petreceri tematice pentru copii la domiciliu, in gradinite, sau in companii. Echipa Dumbolino va vine in intampinare prin flexibilitate si idei personalizate in functie de dorintele si asteptarile dumneavoastra, astfel incat orice propunere veti avea va fi discutata si analizata cu cea mai mare seriozitate pentru a lua impreuna cea mai buna decizie.

Noi si animatorii nostrii profesionisti va garantam o petrecere minunata în care veti retrai alaturi de cei mici, momentele copilariei.

Ursitoare
Dumbolino iti ofera pachetul de ursitoare pentru o seara de neuitat la botezul bebelusului tau, la cele mai avantajoase preturi! Ursitoarele noastre sunt frumoase si cu experienta.

Animatori
Dumbolino va ofera animatori si personaje din povesti si filme pentru copii (Elsa,Ana, Alba ca Zapada, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Frumoasa Adormita, Printesa, Rapunzel, Cenusareasa, Bell, Print, Alladin, Jasmine, TinkerBell, Peter-Pan, Scufita Rosie, Stefania, Sportacus, Piraterita, Pirat, Bufon, Spiderman, Batman, Clown, Scooby Doo, Wader, Trooper, Avatar, Buburuza, Black Ninja, Testoasa Ninja, IronMan, SuperMan, Hulk, Little Poney, etc) la petrecerile organizate in spatiile noastre sau in alte locatii.

Petreceri Dumbolino
Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor: zi de nastere, onomastica, serbare scolara sau orice alt tip de moment important care merita sarbatorit.Echipa Dumbolino va vine in intampinare prin flexibilitate si idei personalizate in functie de dorintele si asteptarile dumneavoastra, astfel incat orice propunere veti avea va fi discutata si analizata cu cea mai mare seriozitate pentru a lua impreuna cea mai buna decizie.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0311040025; 0760941725
Bd-ul Iuliu Maniu, Nr. 140, sector 6
Distribuie