Dust Busters Cleaning - Servicii curatenie rezidentiala si comerciala Bucuresti

Intretinere spatii verzi

Venim in ajutorul dumneavoastra cu o gama excelenta de servicii. Aceste servicii includ tunderea gazonului, taieri de formare si regenerare a plantelor, tratamente fitosanitare, intretinerea sistemului de irigatii, indepartarea resturilor vegetatiei nedorite, alegerea si aplicarea fertilizantilor adecvati, etc.

Intretinere gazon

Pentru a avea un gazon sanatos, operatiunile esentiale sunt aerarea si scarificarea.

Aerare

Aerarea este necesara pentru a asigura oxigen atat solului, cat si microorganismelor esentiale gazonului. Cu cat solul este mai argilos, cu atat este mai importanta aerarea gazonului.

Scarificare

Procesul de scarificare consta in indepartarea resturilor organice de pe gazon, fire de iarba si muschi, cazute in sau ramase din timpul sezonului rece. Aceste resturi sunt utile atat timp cat sunt intr-o cantitate mica. Daca sunt in exces, aceste resturi dauneaza sanatatii gazonului deoarece impiedica patrunderea apei si a aerului in sol, ceea ce conduce la schimbarea culorii firului de iarba din verde in galben.

Eliminarea buruienilor

Acest pas este unul foarte important pentru a avea un gazon sanatos.

Umplerea golurilor

Acest aspect este absolut necesar pentru pastrarea imaginii impecabile a gazonului.

Programul anual de ingrasamant pentru gazon

Ingrasamant de primavara: se aplica  pentru a intari gazonul si sa pornim cresterea normala a acestuia.

Ingrasamantul de mentenanta: se pune pe gazon pentru a-i da acestuia nutritie si microelemente pentru un gazon mai frumos si sanatos.

Ingrasamantul renovator: se aplica dupa o perioada mai lunga de seceta,  ajutand gazonul sa-si revina la forma sa normala, sanatoasa.

Ingrasamantul de iarna: acest ingrasamant se pune inainte de iarna  pentru a ajuta radacinile sa se intareasca, sa se indenseasca sub inghet si zapada.

Prevenirea daunatoarelor la pomi si plante ornamentale

Primavara apar cele mai multe boli pe frunze, pe crengi, pe trunchi sau la nivelul solului atat la plantele ornamentale .In cazul in care se face prevenirea daunatoarelor la timp, riscul aparitiei scade semnificativ, iar daca totusi apar si dupa acesta, tratamentul pentru combaterea acestora o sa fie mult mai usoara si eficienta.

Preturile sunt negociabile in functie de suprafata si natura serviciilor.

Pentru o oferta personalizata, fara obligatii contractuale, va rugam sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...