EduArts - Centru educational Bucuresti

Cursuri Limba Franceza

Daca vreti sa învatati franceza, centrul nostru va vine cu drag în ajutor. Începator, cu nivel mediu sau avansat? Avem cursuri adaptate nevoilor dumneavoastra. Copil sau adult? Din nou, nu este nici o problema! Avem cursuri atât pentru adulti cât si pentru copii.

Cursurile sunt adaptate nevoilor dumneavoasta, sunt interactive, practice si se desfasoara într-un mediu placut. Profesorii? Sunt pe masura: entuziasti, pasionati si bine pregatiti. Mai încape dubii? Va asteptam!

Câteva cuvinte despre nivelele de limba:

A1- la acest nivel cursantul poate întelege si folosi expresii uzuale în franceza. De asemenea se poate prezenta si sustine o conversatie simpla în limba franceza.

A2- la acest nivel cursantul poate purta o conversatie uzuala în limba franceza, pe teme familiare.  De asemenea poate citi si  întelege texte scurte si informative.

B1- la acest nivel cursantul se poate exprima coerent într-o maniera simpla, îsi poate argumenta opiniile, poate povesti întâmplari din viata sa, poate întelege texte mai complexe si poate redacta diverse tipuri de texte.

B2- la acest nivel cursantul poate comunica fluent si cursiv, poate citi si întelege articole în limbajul contemporan, poate redacta  diverse tipuri de texte, printre care si texte de tip argumentativ (îsi poate argumenta ideile si opiniile atât la nivel conversational, cât si în scris).

Galerie foto
  • ...