Eduking - Scoala de meditatii Bucuresti

Despre noi

Scoala de mediatii EDUKING s-a nascut din dorinta de a ajuta elevii sa-si cultive placerea de a învata, din dorinta de a oferi servicii educationale eficiente si de calitate, în care copilului sa i se urmareasca evolutia si sa i se redea încrederea în sine.

Un bun pedagog este cel care empatizeaza cu elevii sai, care îi întelege si care poate patrunde în sufletul copilului.

Modul în care profesorul comunica cu elevii este foarte important, iar daca acesta reuseste sa prezinte în mod atractiv lectiile, rezultatele nu se vor lasa asteptate.

 

Principalele calitati ale profesorilor din echipa Eduking sunt experienta îndelungata, dragostea pentru copii, capacitatea de a organiza materia, de a pregati lectii interesante si interactive în care sa implice toti elevii.

Profesorii nostri sunt devotati muncii lor, iubesc copiii, au multa rabdare, vorbesc cu blândete si încurajeaza elevii.

Dotarile spatiului unde se desfasoara cursurile sunt de ultima generatie, cu table interactive, videoproiectoare si tot ce este necesar, astfel încât elevii sa se simta confortabil si sa învete cu placere într-un mediu propice concentrarii si studiului.

Echipa Eduking este una tânara, flexibila, având competente exceptionale, dedicata copiilor, încurajându-i si redându-le încrederea în fortele proprii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729486557
Str. Sergent Nutu Ion, Nr. 51, sector 5
Distribuie