East European Business Center EEBC - Instalatii termice, sanitare, ventilatie, Bucuresti

Instalatii PSI

East European Business Center proiecteaza, executa si monteaza sisteme si instalatii PSI de limitare si stingere a incendiilor, instalatii de desfumare si evacuare gaze fierbinti si instalatii de detectie si alarmare la incediu si efractie.

Echipa E.E.B.C. autorizata IGSU va evalua fiecare constructie ce urmeaza a fi echipata cu instalatii de acest tip, apoi, în functie de categoria în care se afla va construi si executa un proiect de eliminare a riscului.

Oferim consultanta pentru a obtine autorizatia ISU prin întocmirea documentatiei conform standardelor si politicilor (de respectare a achizitiilor omologate, probelor de presiune, proiectului de instalatii, punerii în functiune si mentenantei etc.).

E.E.B.C. este si dealer autorizat de materiale PSI pentru comercializarea de: stingatoare, sprinklere, hidranti interior si exterior, drencere, furtune, pulbere, spumanti, echipamente de protectie, automate de control si semnalizare ACS, sisteme de alarme si detective incendii, teava si robineti industriali, coturi, teuri, flanse etc.

Galerie foto
  • ...