Elecon, Dezinsectie, dezinfectie, deratizare - Chitila / Ilfov

Despre firma Elecon

Incepand cu anul înfiintarii-2001 ,  SC ELECON SRL a fost autorizata  de institutiile  abilitate (D.S.V., D.S.P., Primaria Mun.Bucuresti, A.N.R.S.C.) sa desfasoare activitati de dezinsectie si deratizare, si prin personalul sau, s-a  specializat în efectuarea de ample operatiuni de combaterea insectelor si rozatoarelor.

In momentul de fata,  firma  are angajati  specializati si autorizati în desfasurarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

Deasemenea, societatea noastra dispune de  o importanta logistica care consta în utilaje specifice necesare desfasurarii acestei activitati, cum ar fi : pulverizatoare de aerosoli cu motor în doi timpi marca STIHL, generatoare de ceata calda tip PULS-FOGG Germania,  pompe sub presiune tip SOLO  precum si  autovehicule special echipate  pentru indeplinirea cu succes a serviciilor.

In cei 18 ani de activitate,  SC ELECON SRL a venit în sprijinul clientilor sai oferind servicii profesioniste de DDD  desfasurate cu substante insecticide performante , produse de companii de renume mondial : BASF, BAYER, AVENTIS etc.

Mentionam ca toate tipurile de substante folosite sunt omologate si avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei, fiind utilizate în conformitate cu prescriptiile producatorilor.     

Oferim servicii de inalta calitate in acest domeniu si ne adresam in acelasi timp, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, efectuind servicii de DDD in spatii rezidentiale si industriale.

Dintre clientii societatii noastre enumeram : Primaria Orasului Otopeni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul Judetean Ilfov, Spitalul Carol Davila,  Luxten S.A., Administratia Pietelor din sectorul 1, Administratia Unitatilor Sanitare din Sectorul 1, , societatile  de prelucrare a carnii INTEGRA si OVERSEAS PROD 2000, Cartierul German „Residenz”, scoli, gradinite etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745040762; 0212243082
Tudor Vladimirescu , Nr.86, Chitila, judetul Ilfov
Distribuie