Electrician 365.ro, Montaj, service, igienizare aer conditionat - Bucuresti

Montaj Aer Conditionat

Electrician365 va pune la dispozitie serviciile de montare a aerului conditionat, la cele mai bune preturi! Puteti apela cu incredere la specialistii nostri ori de cate ori aveti nevoie.

V-ati achizitionat un aparat de aer conditionat si aveti nevoie de ajutorul unui profesionist? Ofertele noastre sunt gandite in asa fel incat sa raspunda tuturor dorintelor dumneavoastra!

Executam instalarea aerului conditionat pentru confortul dumneavoastra, chiar si in regim de urgenta!

Aerul conditionat este un aparat care poate asigura confortul dumneavoastra, mai ales in zilele caniculare de vara. Pentru ca acesta sa functioneze in cele mai bune conditii, trebuie montat corect, inca de la bun inceput. Din acest motiv, este recomandat sa apelati la specialisti, care va pot da cele mai bune sfaturi, inclusiv in legatura cu amplasarea aparatului in cel mai potrivit loc din incapere.

Pentru a intelege cu exactitate cum decurg lucrurile daca va decideti sa apelati la unul din specialistii nostri, va vom prezenta cele mai eficiente sugestii referitoare la maniera si locul in care ar trebui sa fie montat un aparat de aer conditionat, astfel incat sa functioneze optim. In primul rand, este important de precizat ca orice astfel de echipament electronic, indiferent de model, este alcatuit din doua componente esentiale: una care se monteaza in exterior si alta, care se va pozitiona in locul cel mai potrivit pentru a genera temperatura dorita.

In ceea ce priveste unitatea interna, detaliile legate de locul de instalat sunt foarte importante. Este necesar ca aceasta componenta sa nu se afle in imprejurimea altor electrocasnice care, prin functiile pe care le indeplinesc degaja caldura si duc la producerea aburilor ( precum hote, cuptoare, aragaz). In ceea ce priveste amplasarea propriu-zisa, aceasta ar trebui sa se faca in partea superioara a unui perete ce are un grad ridicat de sustinere si stabilitate, insa nu lipit de tavan, ci la o distanta optima, de aproximativ 10 cm.

Componenta externa, desi prezinta, in cele mai multe dintre cazuri, un grad ridicat de expunere la conditiile climatice neprielnice, ar trebui sa fie pozitionata intr-un spatiu ferit de razele soarelui. Aceasta ar trebui montata cu cativa cm mai jos decat partea din interior si, pe cat posibil, cat mai aproape de aceasta pentru a permite si facilita o buna comunicare a acestor doua parti, sporind astfel intregul proces de optimizare al temperaturii din locuinta dumneavoastra.

Executam instalarea aerului conditionat pentru confortul dumneavoastra, chiar si in regim de urgenta!

Aerul conditionat este un aparat care poate asigura confortul dumneavoastra, mai ales in zilele caniculare de vara. Pentru ca acesta sa functioneze in cele mai bune conditii, trebuie montat corect, inca de la bun inceput. Din acest motiv, este recomandat sa apelati la specialisti, care va pot da cele mai bune sfaturi, inclusiv in legatura cu amplasarea aparatului in cel mai potrivit loc din incapere.Echipa Electrician365 va tine cont, in momentul montajului, atat de dorintele dumneavoastra, cat si de specificatiile tehnice care se aplica in cazul aparatului de aer conditionat. Impreuna, puteti lua cele mai bune decizii din toate punctele de vedere. In plus, profesionistii din echipa noastra se vor asigura ca aerul conditionat functioneaza in parametri normali dupa montare, pentru ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumit de serviciile firmei.

Daca va doriti lucrari de calitate, apelati la Electrician365!

Va stam la dispozitie oricand, executand servicii chiar si in regim de urgenta. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, care vor da dovada de seriozitate si implicare, de fiecare data cand vor veni in ajutorul dumneavoastra. Astfel, veti avea parte atat de confort, cat si de siguranta, in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi!Ne puteti contacta telefonic oricand la numarul afisat pe site!

Preturi echipamente si manopera Aer ConditionatMontaj aer conditionat9000-12000 BTU350 RON/BucMontaj aer conditionat18000 BTU500 RON/BucMontaj aer conditionat22000 BTU600 RON/BucMontaj aer conditionat de la24000 BTU650 RON/BucDemontare aer conditionat100 RON/BucTraseu frigorific suplimentarA/C 9000 la 12000 BTU80 RON/MlTraseu frigorific suplimentarA/C 18000 BTU110 RON/MlTraseu frigorific suplimentarA/C 22000 BTU150 RON/MlTaseu Evacuare condensA/C8 RON/MlVerificare, Curatare si igienizare AER CONDITIONAT9000 la 12000 BTU100 RON/BucVerificare, Curatare si igienizareA/C 18000 BTU120 RON/BucVerificare, Curatare si igienizareA/C 22000 BTU120 RON/BucÎncarcare freon9000/12000 BTUdiscutabil !Încarcare freon18.000 BTUdiscutabil !Încarcare freon24.000 BTUdiscutabil !Igienizare si incarcare freon9000/12000 BTUOFERTA 270 RON

Echipa Electrician365 va tine cont, in momentul montajului, atat de dorintele dumneavoastra, cat si de specificatiile tehnice care se aplica in cazul aparatului de aer conditionat. Impreuna, puteti lua cele mai bune decizii din toate punctele de vedere. In plus, profesionistii din echipa noastra se vor asigura ca aerul conditionat functioneaza in parametri normali dupa montare, pentru ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumit de serviciile firmei.

 

Nota: Preturile pentru echipamente si manopera Aer Conditionat si Climatizare.

Electrician365.ro detine parteneriate cu cei mai importanti producatori de sisteme de climatizare. Pentru orice informatii necesare precum si pentru ofertarea proiectelor ample, va rugam sa ne contactati.

Daca va doriti lucrari de calitate, apelati la Electrician365!

Va stam la dispozitie oricand, executand servicii chiar si in regim de urgenta. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, care vor da dovada de seriozitate si implicare, de fiecare data cand vor veni in ajutorul dumneavoastra. Astfel, veti avea parte atat de confort, cat si de siguranta, in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi!

Mai mult decat atat, profesionalismul mesterilor nostri va garanteaza nu numai un timp cat mai mic de asteptare pana sa se remedieze problema privind montajul aerului conditionat, dar si un mediu de lucru rapid, eficient si, pe cat posibil, ferit de producerea daunelor majore sau de disconfortul creat de modificarile aferente instalarii unui aparat de aer conditionat in locuinta dumneavoastra.

Ne puteti contacta telefonic oricand la numarul afisat pe site

Galerie foto
  • ...