Electrician autorizat - Interventii Non Stop Bucuresti

Montare tablou electric

Tablou electric reprezinta parte a instalatiei electrice cu rol in distributia energiei electrice si in care se gasesc montate aparatele electrice cum ar fi: sigurante electrice monopolare sau bipolare pentru prize si intrerupatoare, protectie pentru socuri, soneria, siguranta generala etc.

Un tablou electric poate contine unul, doua sau mai multe circuite electrice, in functiile de necesitatile dumneavoastra.La tablouri electrice nu lasati sa umble orice persoana va puteti pune in pericol locuinta.Principalele probleme care pot aparea la montare tablou electric in cazul unei persoane neautorizate si fara experienta sunt: scurtcircuitul intalatiei si dupa aceea sa fiti nevoit sa spargeti zidurile sa rezolvati problema sau chiar electrocutare persoanei. 

Credeti ca merita sa platiti mai mult decat face? Apelati la un electrician autorizat ANRE pentru a va garanta lucrarea. Si a locui linistit in casa dumneavoastra.

Alegerea materialelor necesare pentru montare tablou electric

Principalele materiale neceseare pentru schimbarea unui tablou electric sunt:

tablou electric (atentie sa contina sina pentru montarea sigurantelor electrice)– sigurante automate (firme recomandate: Schneider, Legrand, Gewiss, Moeller, Comtec)– alte aparaturi de care aveti nevoie (sonerie, protectie pentru socuri etc)– bormasina (tabloul electric trebuie prins in holsuruburi pe perete)

Pasii montare Tablou Electric

Primul lucru si cel mai important INTRERUPETI CURENTUL de la siguranta generala.

Primul pas este fixarea cofretului pe perete (carcasa tabloului electric).Al doilea pas fixarea sinei pe care se vor monta sigurantele electrice.Al treilea pas montarea sigurantelor electrice ( sigurantele standard montate intr-o locuinta sunt: pentru un circuit de lumina de 10 Amperi, iar pentru un circuit de prize de 20 Amperi). Dupa montarea sigurantelor trebuie sa confectionam puntile de legatura dintre sigurante.

Dupa terminare montarii tabloului electric nu uitati sa verificati circuitele cu ajutorul aparatelor de masura.

Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi contactati Electrician Bucuresti si nu va riscati sanatatea dumneavoastra sau a familiei dumneavoastra.

 Pretul montare tablou electric  este intre 120 – 150 lei.

Galerie foto
  • ...