Electro Global Proiect - Proiectare, executie instalatii electrice

Proiectare, executie instalatii electrice

Asiguram instalarea si întretinerea tuturor tipurilor de sisteme electrice, inclusiv cabluri, tablouri electrice ,doze de legatura , întrerupatoare si alte echipamente de instalati electrice într-o varietate de setari. 

În calitate de  electriciieni autorizati, executam lucrari în sectoarele 1-6 si in afara Bucurestului si acceptam atât lucrari de constructii, cât si lucrari de întretinere.

Suntem specializati în servicii de reparatii electrice 24 de ore, modernizari de tablouri electrice, toate tipurile de cabluri electrice,  

proiectare si instalare iluminat si prize , proiectare si instalare cu LED-uri economice de energie, instalare contor electric, 

actualizari priza cu protectie , inspectie electrica, toate tipurile de motoare si comenzi electrice, iluminatul încastrat si iluminatul parcarilor. 

Sunati-ne astazi la 0720 801 810 pentru o evaluare . 

Ca electricieni , mentinem deschis si productivitatea magazinelor , birourile, depozitele si fabricile. Instalam si reparam sisteme electrice pentru întreprinderi mici si spatii comerciale.  

Contactati-ne astazi. Ori de câte ori afacerea dvs. are probleme electrice, aveti nevoie de profesionisti cu experienta în deservirea proprietatilor comerciale care sa poata actiona rapid si sa va asigure ca sunteti în functiune. 

Galerie foto
  • ...
  • ...