Electro-Service, Bucuresti - Comercializare si montare interfoane

Montare Interfoane

Deşi punem accent pe calitatea produselor, pentru noi este important ca acestea să fie şi plăcute şi să se integreze perfect în orice tip de locuinţă. De aceea designerii de la ABB Genway au creat produse cu un aspect ce se integerază perfect în orice tip de cămin.  Atunci când se stabile?te aspectul unui produs se pune în balanţă atât uşurinţa utilizării de către consumatorul final, cât şi posibilitatea de montare în spaţii dintre cele mai variate.

Vrem ca utilizatorii produselor noastre să fie mulţumiţi atât de funcţionalitatea produselor, dar şi de modul în care acestea se integrează în căminul lor, de aceea, ne străduim să oferim produse cât mai prietenoase cu utilizatorul şi care să se muleaze nevoilor fiecăruia.

 Fie că este vorba de ansambluri rezidentiale, scari de bloc individuale, case, birouri În prezent, ABB Genway a lansat produse ce se pot preta pentru orice tip de aplica?cinsprezece serii de interfoane ce cuprind peste o mie de modele produse.

Cu noile sisteme de interfoane Genway, vei putea scăpa de musafirii nepoftiţi şi veţi ştii cine v-a căutat chiar şi atunci când nu sunteţi acasă, căci interfoanele dispun de ultima tehnologie ce permite stocarea de înregistrări video atunci când cineva apelază interfonul dumneavoastră.

Galerie foto
  • ...