Enache International Tennis Academy - Tenis Bucuresti

Despre noi

40 de ani de tenis, 23 de ani de antrenorat in care am obtinut multiple titluri nationale si internationale cu sportivii mei,singurul titlu de campion mondial obtinut de vreun jucator de tenis roman la prestigiosul turneu “Les Petites As”,Franta,pasiunea si profesionalismul meu fata de acest sport,ma indreptatesc sa pot spune ca te pot ajuta si impreuna putem ajunge de la un joc bun la un joc foarte bun.

Vom incerca zi de zi,sa imbunatatim,sa consolidam si sa perfectionam jocul tau,vom fi alaturi de tine in fiecare etapa si dupa o munca asidua, vei vedea rezultatele.

Nu ne va fi usor dar impreuna cu echipa mea,iti vom acorda toata atentia,respectul si toata in atingerea scopului,Performanta Adevarata in Tenis.

Avem nevoie de la tine tinere jucator doar de iubirea ta pentru acest sport si dispozitia ta maxima pentru antrenamentele care vor urma,dar stiu ca impreuna vom reusi.

Corneliu Enache,aduce o abordare unica in tenis,subliniind valoarea muncii asiduue si caracterul.Cu 40 de ani de experienta la nivel national,european si mondial de top,Corneliu Enache a ajutat o pleeada intreaga de jucatori,spre a face pasul catre o cariera WTA sau ATP,trecand prin sita turului mondial de juniori ITF.

Galerie foto
  • ...