Euro Clima Efect - Montaj si service aer conditionat Bucuresti

Intretinere, Igienizare aer conditionat Bucuresti

Va recomandam  ca la inceputul fiecarui sezon sa solicitati serviciul de întretinere a echipamentului, chiar si în perioada de garantie.

Serviciul de verificare si întretinere consta în curatarea filtrelor, curatarea unitatii interioare si a schimbatorului de caldura cu solutii speciale ce au ca scop dezinfectarea de particule si microbi (legionella pneumophila) si eliminarea mirosurilor neplacute.

Beneficii majore

Functionarea echipamentului la parametri normali .
Prevenirea defectiunilor de functionare;
Prevenirea îmbolnavirilor generate de legionella pneumophila;
Durata de functionare a aparatului va creste.
Fara întretinerea periodica a intalatiei de aer conditionat, acesta pierde aproximativ 25% din eficienta.

Studiile arata ca revizia anuala a echipamentelor de aer conditionat o unitate se va mentine pâna la 75% din eficienta lui de cand a fost nou.

Acest lucru înseamna ca toate costurile sunt recuperate foarte repede in economiile dvs. lunare factura electrica si reducerea costurilor de reparatii. O instalatie de aer conditionat întretinut în mod corespunzator, va face o treaba mai buna de dezumidificare a casei tale.

Unul dintre elementele cele mai importante este verificarea   presiuni in instalatie  (freon). Un sistem care este cu 10% mai putin al lichidului de racire va costa aproximativ 20% mai mult pentru a functiona!

Verificarea periodica ar trebui sa includa curatarea unitatatii de condensare, verificarea amperilor compresorului, ungerea motoarelor ventilatorului, verificarea presiunilor sistemului de operare si temperaturi împotriva specificatiile producatorilor.

Galerie foto
  • ...