Eurom Construct, Bucuresti - Proiectare si executie constructii

EUROM Construct

EUROM Construct este o societate cu capital privat infiintata in septembrie 1998 si are ca principal obiect de activitate "Proiectare si executie lucrari de constructii si instalatii".

 

Activitatea EUROM Construct cuprinde proiectare si executie pentru urmatoarele domenii: retele edilitare (apa, gaze, canal); instalatii pentru constructii (apa, gaz, canal, termice); constructii civile si industriale (hale industriale – productie si depozitare; case, vile, blocuri; amenajari – platforme betoane, spatii verzi, imprejmuiri, drumuri acces, trotuare, drenaje); drumuri; productie secundar industriala (confectii metalice si nemetalice diverse, productii anticorozive, hidro si termoizolatii).

Experienţa acumulata in anii de activitate a condus la cresterea nivelului de specializare cat si la extinderea gamei de activitati.Societatea dispune de un personal tehnico – economic cu inalta calificare organizat in grupe distincte conform domeniului de activitate.

Toti angajatii implicati in procesul de proiectare si executie sunt cu inalta calificare si autorizati de catre autoritatile ce reglementeaza domeniile de activitate in care este implicata EUROM Construct: Distrigaz Sud, ISCIR, ANRE, etc. EUROM Construct este certificată ISO 9001:2001, ISO 14001:2005, ISO 18001:2008 SIMTEX-OC si dispune de o baza tehnico – materiala corespunzatoare fiind dotata cu instalatii de mica si mare mecanizare necesare executiei lucrarilor angajate.

Incepand cu 2007, EUROM Construct este partener ExpertGaz si lucreaza impreuna cu acestia pentru a putea oferi oricui un pachet complet de montare si instalare a centralelor termice. ExpertGaz este o reţea de parteneri, formata din consilierii Distrigaz Sud si din echipele a peste 60 de parteneri din toata tara, atent selectionati.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
Tel/Fax: 0213171603
Baldovin Parcalabu, Nr.7, ap. 5, Sector 1, Bucuresti
Distribuie