Europrim Shipping - Transport national si international de marfuri, Bucuresti

Servicii anexe

MANIPULARE MARFA SI DEPOZITARE

Dispunând de un depozit cu o capacitate de stocare indoors a marfurilor de 2500 mp situat in zona libera Agigea, în incinta portului maritim, la mica distanta de terminalul de containere CSCT, putem oferi clientilor nostri servicii de depozitare si manipulare marfa la standarde europene. Depozitul este administrat de un personal calificat care opereaza cu utilaje care pot ridica atât paleti, marfuri generale, cât si piese agabaritice, tevi sau butoaie. De asemenea, având o licenta din partea Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, bunurile alimentare de origine non-animala pot fi manipulate si depozitate în optime conditii în cadrul depozitului nostru. Monitorizarea marfurilor aflate în cadrul depozitului este asigurata de un sistem complex de camere de luat vederi care poate surprinde în cel mai mic detaliu atât activitatea din cadrul depozitului cât si imagini din afara lui. În acelasi timp paza si protectia depozitului este asigurata de o firma specializata care activeaza în cadrul portului Agigea cu o echipa de interventie ce poate ajunge la locul incidentului în 2 minute de la declansarea alarmei.

SURVEY AUTORIZAT MARFA (inspectie cargo)

Având angajati care au studii de specialitate în ceea ce priveste inspectia cargo, va putem oferi acest serviciu în cazurile în care doriti inventarierea, constatarea starii fizice sau detalierea cantitatii marfurilor primite, pe baza careia se emite un certificat de inspectie autorizat care detaliaza in amanunt problemele identificate.

ASIGURARI MARFA

La cerere, putem oferi servicii de asigurari suplimentare cargo prin brokeri de asigurari recunoscuti la nivel international, pentru linistea dvs. si a partenerilor dvs.

SERVICII DE COMISIONARIAT VAMAL

Angajatii nostri sunt foarte bine instruiti în ceea ce priveste serviciile de consultanta vamala si reprezentare în vama, stabilind cât mai corect încadrarile vamale ale marfurilor dvs. si întocmind declaratiile vamale de import, export sau tranzit vamal. Ca un serviciu suplimentar putem dispune plata taxelor vamale în contul vamii, la ordinul dvs., pentru a fluidiza fluxul vamal si a elibera marfurile în cel mai scurt timp posibil.

COLECTARE MARFA SI DISTRIBUTIE NATIONALA

Daca doriti sa folositi acest serviciu, marfa dvs. poate fi preluata în vederea exportului din orice localitate din tara sau, în cazul importului, livrata la usa depozitului dvs., cu riscuri minime in ceea ce priveste siguranta transportului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214109033
Str. Iordache Golescu, Nr. 17, et. 5, Sector 1, Bucuresti
Distribuie