Evo Legal - consultanta Start-up, infiintari firme Bucuresti

Servicii Consultanta Juridica

Evo Legal ofera consultanta societatilor si investitorilor din urmatoarele industrii: jocuri de noroc, constructii, transport si logistica, IT si media, comert si bunuri de consum, e-commerce, etc. Experienta juridica acumulata in industrii variate ne permite o viziune clara in vederea solutionarii celor mai complexe spete.

Angajamentul nostru fata de client ne determina sa oferim servicii corporate la cele mai inalte standarde.

Printre serviciile oferite societatilor si investitorilor amintim infiintare societati, consultanta fiscala, inregistrare marci, vize si permise de sedere, consultanta si asistenta in procedurile de fuziuni si achizitii, consultanta si asistenta in vederea obtinerii avizelor, autorizatiilor, licentelor specifice obiectului de activitate, elaborare contracte de franciza, contracte de distributie, contracte de publicitate, contracte privind comertul prin intermediul internetului, contracte de creditate, contracte de inchiriere, contracte de asociere in participatiune.

Acordam consultanta si asistenta privind problemele de management și conformitate, contractele de management, regulamentele interne, politicile și procedurie interne, asistenta privind voturile si deciziile asociatilor/actionarilor si redactarea hotararilor adunarilor generale ale asociatilor/actionarilor. Astfel, ne asiguram ca documentele mentionate mai sus sunt redactate, înregistrate si publicate corespunzator.

Resursele si experienta noastra contribuie la dezvoltarea activitatii business-ului dumneavoastra si la desfasurarea activitatii intr-un cadru armonios din punct de vedere legal.

Galerie foto
  • ...