Exclusive Rent - Inchirieri Apartamente in regim hotelier si inchirieri auto Premium, Bucuresti

Exclusive Rent - detalii firma

Inchirieri Apartamente in REGIM Hotelier si Inchirieri Auto Premium in Bucuresti.

De 10 ani ne ocupam cu Inchirieri Apartamente in REGIM HOTELIER si Inchirieri Auto in BucurestiSuntem o firma de incredere, avem o echipa de oameni profesionisti si ne place sa credem ca suntem cei mai buni in domeniul inchirierilor in Regim Hotelier din Bucuresti.

 

Inchiriem in Regim Hotelier in Bucuresti in zona de NORD (Pipera, Baneasa, Jolie Ville) apartamente de 2 si de 3 camere si garsoniere cu terasa sau cu vedere spre lac, in zone linistite din Bucuresti. Daca vii de la drum si iti doresti sa te odihnesti intr-o locatie confortabila de 4 stele, apartamentele „EXCLUSIVE -RENT” – alegerea perfecta.

  RENT A CAR BUCURESTIRENT A CAR BUCURESTI NORD PIPERA  

Detalii:? Asigurare Full-CASCO;? Taxa de drum inclusa;? Kilometri nelimitati;? Asistenta rutiera 24/7;

EXCLUSIVE-RENT va ofera servicii de inchirieri auto la preturi convenabile. Inchiriem masini economice si masini de LUX.

 REGIM HOTELIER BUCURESTICAZARE REGIM HOTELIER PIPERA BANEASA  

Detalii:? TV, Wi-Fi;? loc de parcare;? vedere spre lac;? complet mobilate si utilate;

Exclusive North Apartments – locatii de LUX ce pot fi inchiriate in REGIM HOTELIER in Bucuresti in zona de NORD (Pipera, Baneasa, Jolie Ville).

  Regim Hotelier BucurestiCAZARE PIPERA BANEASA

Daca veniti in Bucuresti si sunteti in cautarea unui loc de cazare, apartamentele si garsonierele noastre pot fi alegerea ideala! Ne dam tot interesul ca locatiile noastre sa arate impecabil si sa va oferim confort si o buna dispozitie ca acasa! Inchirierea de Apartamente si Garsoniere in Regim Hotelier in Bucuresti este un serviciu foarte solicitat, noi avem in prezent locatii de inchiriat in Regim Hotelier in zona de NORD din Bucuresti si anume, in: Pipera, Baneasa, Jolie Ville (sectorul 1).

 

Intimitate, liniste, si relaxare totala, in conditii de patru stele, la preturi de necombatut pentru cazare in Regim Hotelier in Bucuresti. Aceasta este descrierea noastra pe scurt. EXCLUSIVE North Apartments – cea mai buna alegere de cazare in Bucuresti, cand vine vorba de cazare in regim hotelier. Suntem foarte solicitati si ne bucuram de cele mai bune review-uri de la clientii care ne-au ales.

 

Apartamentele noastre sunt premium, va oferim conditii de cazare in Regim Hotelier in Bucuresti de 4 stele, la preturi foarte bune. Clientii nostri, cei mai multi dintre ei, sunt strainii care vin in Bucuresti in interes de bussines. Au auzit de noi de la alte persoane care ne-au solicitat serviciile de cazare. Isi fac rezervarile online si se bucura de un sejur minunat in Capitala noastra. Punem la dispozitia clientilor nostri 20 locatii de lux, 18 apartamente si doua garsoniere in Pipera, cartierul Jolie Ville si in Baneasa.

Exista numeroase variante de cazare in Bucuresti. Unele premium, hoteluri de lux, moteluri, sau apartamente de inchiriat in regim hotelier, pentru toate buzunarele. EXCLUSIVE Rent ofera cazare in locatii de lux pentru cei care au nevoie de cel putin o noapte de cazare in regim hotelier in Bucuresti.

 

Va garantam ca la noi veti fi relaxati si ca de acum inainte o sa alegeti ca si serviciu de cazare in Bucuresti, numai Apartamente si Garsoniere de inchiriat in Regim Hotelier de la Exclusive RENT! Pe termen scurt, mediu sau lung, va oferim servicii premium de cazare in Bucuresti si confort de 4 stele!

 

Apartamentele si garsonierele noastre au fost pregatite si aranjate special pentru cei care doresc un loc de cazare linistit, unde sa se simta ca in propria casa. Accesul este rapid si foarte simplu, indiferent ca mergi cu masina personala sau cu transportul in comun. Locatiile sunt in: Pipera, Baneasa si Jolie Ville. In imprejurimi gasiti: McDonalds, OMV, spalatorie auto, intrare pe autostrada Bucuresti-Ploiest si multe alte beneficii.

 

De ce sa alegeti Cazare in Apartamente in Regim Hotelier in Bucuresti, in locul unei camere de hotel?In primul rand, la pretul unei camere de hotel/noapte, vei primi un spatiu mult mai generos. Apoi, veti avea parte de liniste si de intimitate ca acasa. Nu o sa va deranjeze nimeni si nu veti auzi acei „turisti galagiosi” care vin de la distractie pe holuri dimineata dupa ora 4.

 

Veti avea toate conditiile necesare: Aer Conditionat, TV, Wi-Fi, parcare, bucatarie in care puteti gati, baie utilata cu masina de spalat in cazul in care veti sta mai multe zile si aveti nevoie de haine curate, prosoape, sampon, gel de dus si tot ce este nevoie ca sa va simtiti mai bine ca acasa.

 

Va asteptam cu drag!

 

Galerie foto
  • ...